Bianca Rus și Theo Rose, replici usturătoare la "Bravo, ai stil! Celebrities". "Te fandosești cu o țoală și îți lipsesc primii ani de școală!"

 Oana Pantazi
.

În cea mai recentă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”, Bianca Rus a reușit să o scoată din sărite până și pe simpatica Theo Rose, care, în cele din urmă, i-a dat acesteia o replică usturătoare!

La „Bravo, ai stil! Celebrities” atmosfera este tot mai încinsă pe măsură ce se ascute competiția, concurentele nemaifiind atât de dispuse să treacă peste micile conflicte. Drept urmare, în ediția de ieri, Bianca Rus a reușit să o scoată din calmul ei proverbial pe Theo Rose, care de data asta nu i-a rămas datoare colegei sale de platou. Ttul a început în culise, de la o replică – „Taci și mănâncă!” – pe care Bianca Rus i-a servit-o micuței artiste, și, de acolo, cearta s-a exacerbat în timpul emisiunii.

„Cred că am lucrat mai mult la mine, instinctele mele sunt mai nasoale. Faptul că am lucrat la mine m-a făcut să am grijă la ce scot pe gură, pentru că îmi doresc să fiu un om bun. Acum, că încerc să îmi aleg cuvintele atunci când răspund nu cred că e un lucru rău. Nu vreau să îi intorc chestia aia, dar nu pot să las pe oricine să îmi spună orice', s-a revoltat Theo Rose, vizibil deranjată de cuvintele colegei sale.

Duel în versuri între Theo Rose și Bianca Rus la Bravo, ai stil! Celebrities

Încercarea Biancăi de a minimiza situația nu a avut efect, deoarece răul fusese deja făcut, așadar Theo i-a dedicat rivalei sale o melodie, pe care a cântat-o în timpul emisiunii, în hohotele de râs ale întregii asistențe.

„Te fandosești cu o țoală și îti lipsesc primii ani de școală', i-a cântat Theo Rose competitoarei sale.

Bianca Rus nu s-a lăsat nici ea mai prejos, însă, la finele dedicației muzicale, colegele au râs nu de ce a cântat, ci de lipsa ei de ureche muzicală, după cum au comentat ulterior….

„Ești o piți unicată, dar nu ai bani nici de inghețată', i-a cântat Bianca lui Theo.

„Eu le încasez și pot să încasez multe, dar nu le încasez așa, la nesfârșit. Nu trebuia să mă supăr așa pe ea, pentru ca ea ne-a arătat de câteva ori că nu stă să se gândească înainte să spună ceva', a conchis Theo Rose, sugerând că Bianca nu are un intelect prea grozav…

Foto: Instagram

Bianca-Rus-Bravo-ai-stil-Celebrities6Bianca-Rus-Bravo-ai-stil-Celebrities6
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton