Cadouri pe care nicio femeie nu și-ar dori să le primească

 bogdan.galca
.

Să oferi cadoul potrivit unei persoane dragi nu este un lucru ușor de făcut, iar riscul de a face alegeri nepotrivite crește considerabil dacă nu îi cunoști foarte bine gusturile.

Sărbători de iarnă, aniversări, zile onomastice, Valentines Day, Dragobete – acestea sunt doar câteva dintre ocaziile care pentru cei mai mulți bărbați reprezintă un coșmar. Pentru a alege cadoul perfect trebuie să ții cont de mai multe aspecte. Poate fi vorba despre un cadou simbolic sau e nevoie de unul consistent? Este genul de persoană căreia îi place să primească daruri și are așteptări mari? Cât de pretențioasă e femeia pentru care cumperi? În ce relații te afli cu ea? E un cadou business? Iată doar câteva dintre întrebările la care ar trebui să găsești răspunsuri înainte să pleci la cumpărături. 

Multe dintre cadourile dificil de ales ar putea fi pe placul persoanei dragi, dacă îi cunoști gusturile. De exemplu, parfumuri de dama, cărți sau bijuterii. Însă altele ar putea reprezenta o ofensă.

Iată care sunt cadourile pe care să le eviți când vrei să surprinzi persoana iubită:

Abonamente pentru sală sau produse de fitness

Dacă nu a cerut un abonament la sală, oferindu-i un astfel de cadou îi transmiți că e timpul să aibă mai multă grijă de corpul ei. Același mesaj îl transmit și produsele pentru fitness. Toate cadourile care îi pot induce ideea că are prea multe kilograme ar trebui evitate, pentru continuarea relației în deplină armonie.

Haine

Hainele nu sunt o bună idee pentru cadouri din mai multe motive. În primul rând, e destul de dificil să nimerești măsura potrivită. De exemplu, dacă îi cumperi o rochie și e o măsură mai mare decât ce are nevoie, s-ar putea simți jignită. Pe de altă parte, nici o măsură mai mică nu e deloc flatantă. Totul poate fi interpretat, iar rezultatul ar fi o mare dezamăgire. 

De asemenea, mai există și problema stilului. E greu să știi cu adevărat ce tipuri de ținute vestimentare i-ar plăcea unei femei să poarte. Drept urmare, mai bine tai de pe lista de cadouri hainele. 

Cadouri pentru tine

Sub pretextul că îi oferi un cadou de ziua ei, cumperi de fapt ceea ce îți dorești tu. De exemplu, un televizor de mari dimensiuni (ca să vedeți împreună filmele preferate), lenjerie intimă sexy (ca să arate bine), bilete la un meci de fotbal (ca să petreceți mai mult timp împreună). Oferindu-i un astfel de cadou îi arăți, de fapt, că te gândești mai mult la tine.

Produse de îngrijire și make-up

Pentru o femeie, să primească o cremă antirid de la persoana iubită nu este o mare bucurie. De asemenea, produsele și accesoriile pentru make-up nu sunt deloc un cadou potrivit de oferit. Pe de o parte, e greu să știi exact ce își dorește. Pe de altă parte, poate transmite un mesaj mai puțin plăcut, și anume că are nevoie de tratamente de înfrumusețare. Cel mai bine ar fi să stai departe de magazinele cu produse cosmetice.

Alcool

Să aduci o sticlă cu vin la o petrecere casual sau când prietenii te invită la cină este un gest frumos, dar să faci un astfel de cadou unei femei de ziua ei nu este prea elegant. În plus, arată că nu te-ai preocupat deloc de găsirea unui dar potrivit. 

Întotdeauna, înainte de a cumpăra un cadou, este bine să încerci să afli ce își dorește persoana căreia intenționezi să i-l oferi. Uneori, e mai bine să întrebi ce ar vrea să primească decât să îi oferi un dar ofensator, care poate crea supărări. De asemenea, nu trebuie să pierzi din vedere faptul că repetarea cadourilor este un gest la fel de nepotrivit. 

Sursă foto: BlueSkyImage/ Shutterstock

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Elefant.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton