Bianca Rus s-a făcut de tot râsul la Bravo, ai stil! Celebrities. Cătălin Botezatu a prezentat dovezile

 Lupescu Anca
.

Bianca Rus s-a făcut de râs în emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities!, iar cel care a dat în vileag totul a fost Cătălin Botezatu.

12790882-1044371502286353-3506782707432933220-n12790882-1044371502286353-3506782707432933220-n
Citește și: Bianca Rus a slăbit 60 de kilograme, iar acum s-a dat pe mâna medicului estetician… „Bărbaţii nu mă recunosc pe stradă”!

Bianca Rus a defilat, într-o ediție anterioară, într-o haină care, conform spuselor vedetei, ar fi creată de Cătălin Botezatu.


În ediția de vineri seară, Bianca a adus haina semnată Botezatu. Concurenta a spus că o are de mulți ani și că și-a dorit mult să aib în garderobă un articol semnat de celebrul designer.

Citește și: Bianca Rus a divorțat oficial de Antonio Luigi Gottschling, înainte de Crăciun. Artista este o femeie liberă


După ce a defilat în această haină, Bianca a tot spus că va aduce celebra piesă în platou pentru verdictul juriului. Este sau nu creația lui Cătălin Botezatu?

Citește și: Cine este Bianca Rus de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Artista a slăbit 60 de kilograme!


În această seară, jacheta a fost adusă „la examinare', iar celebrul designer a ținut să precizeze de la început că haina nu este semnată de el.
Juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities a luat jacheta și a început să își argumenteze verdictul conform căruia haina este un fals.

Citește și: Bianca Rus de la „Bravo, ai stil! Celebrities”și Ștefan Farell s-au despărțit. „Nu cred în relațiile la distanță”


Nu are eticheta, in primul rand. Cineva te-a pacalit. Nu folosesc astfel de captuseli ieftine si nu un astfel de material. Ca sa nu mai vorbim ca este lucrata foarte prost. Niciodata nu am facut o astfel de jacheta!', spune Catalin Botezatu.

Citește și: Cine e iubitul Biancăi Rus de la „Bravo, ai stil! Celebrities” Cei doi și-au făcut în sfârșit publică relația


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton