Scandal la "Bravo, ai stil! Celebrities" între Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu: "Este pentru ultima dată când am venit la emisiune, serios!"

 Cica Cristina
.

Calina Dumitrescu a clacat la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Nepoata Oanei Roman nu mai rezistă în cadrul show-ului. A izbcnit în plâns și nu mai vrea să participe la emisiune.

1.-Calina-Dumitrescu-11.-Calina-Dumitrescu-1

Fata Catincăi Roman a cedat nervos la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Vinovații sunt Andreea Tonciu și Cătălin Botezatu din poziția de jurat. Tânara susține în lacrimi că cei doi sunt de părere că ea nu are ce să caute în competiția de modă.

Citește și: Bianca Rus s-a făcut de tot râsul la Bravo, ai stil! Celebrities.Cătălin Botezatu a prezentat dovezile

'Să mi se zică și de Andreea Tonciu și de Cătălin Botezatu că eu nu am ce căuta în această emiune… păi scuză-mă că mi-am permis! (…) Eu nu sunt de acord, eu oricum nu mai vin, este pentru ultima dată când am venit, serios!'  a spus Calina Dumitrescu în ediția de joi, la 'Bravo ai, stil! Celebrities'.

Citește și: Andreea Tonciu, acuzații dure pentru Gina Chirilă la Bravo, ai stil! Celebrities:'Genul ăsta de mironosițe mie nu îmi plac!'

Calina Dumitrescu nu s-a mai putut abține și a răbufnit după ce Cătălin Boteztu, juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, a ridicat tonul. Calina Dumitrecu s-a descărcat fără rezerve, expunându-și nemulțumirile.

Nimeni și nimic nu a putut să o mai calmeze pe Calina Dumitrescu, cu toate că Raluca Bădulescu și-a dat silința să o liniștească, scrie cancan.ro.

Citește și: Asta da apariție! Raluca Bădulescu, fără pic de machiaj și gene false, la Bravo, ai stil! Celebrities'.Am făcut atac de panică!'

'Măi, iubire, eu pot să-ți spun mamă, pentru că am un băiat de 17 ani și ești apropiat de vârstă cu el. Ascultă-ne o secundă, Cătălin nu a țipat la tine. Pur și simplu ai indus telespectatorilor și aici în platou anumite chestiuni care nu-și au locul', i-a spus Raluca Bădulescu, care a încercat să o facă să înțeleagă că nu are nimeni ceva cu ea.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Ginei Chirilă i s-a făcut rău în platoul Bravo, ai stil! Celebrities! Ce s-a întâmplat cu soția lui Bogdan Vlădău

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton