Bianca Drăgușanu și-a vopsit câinele în roz! Cum arată animalul de companie

 Martin Lorena
.

Bianca Drăgușanu și-a vopsit câinele în roz. Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate persoane din showbizul românesc! Aceasta continuă să atragă atenția publicului larg prin alegerile pe care le face în viața sa de zi cu zi. Recent, blondina a decis să își vopsească câinele în roz și să posteze mai multe imagini cu el pe rețelele de socializare. Iată cum arată cățelul acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu continuă să își șocheze fanii cu fiecare postare nouă de pe Instagram. Recent, blondina a decis să facă o schimbare în ceea ce privește animalul său de companie. Aceasta l-a vopsit în roz, i-a făcut mai multe fotografii, apoi le-a publicat pe rețelele de socializare. Iată cum arată cum cățelul Biancăi!

bianca-caine-2bianca-caine-2

Aceasta le-a arătat urmăritorilor săi cum arată patrupedul, după ce l-a vopsit în roz. Vedeta se simte foarte mândră de alegerea făcută!

Citește și: Aurel Pădureanu, mesaj tulburător în ziua în care Cornelia Catanga ar fi împlinit 64 de ani:'Nici acum nu ne putem reveni'

Citește și: Zelenski, un nou avertisment pentru armata rusă:'Vom lupta până ne vom recâştiga pământul'

Citește și: Emil Rengle, atac la Andreea Tonciu, după eliminarea de la Survivor:'A stat mai mult leșinată decât trează'

Citește și: Sorin Pușcașu de la Survivor a devenit tată!Primele imagini cu fiul său, Zayn Alexander

Bianca Drăgușanu și-a vopsit câinele în roz

Bianca Drăgușanu a șocat pe toată lumea în momentul în care a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care cățelul său este vopsit în roz. Ea se arată foarte mulțumită de alegerea făcută și susține că nimeni nu are animal de companie precum ea.

„Toate ca toate, dar nici măcar un cățel ca al meu: roz”, a spus ea.

A împlinit recent 40 de ani

Pe data de 6 martie, Bianca Drăgușanu a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani. Ea a petrecut alături de 80 de invitați până dimineața! Ba mai mult, deși a schimbat prefixul, vedeta se simte ca la 20 de ani.

„Au fost 80 de invitați, mai ceva ca la un botez. S-a stat până la 5 dimineața, iar Bianca a avut portbagajul încărcat cu flori și cadouri scumpe. Fiecare și-a comandat ce a dorit, iar nota de plată s-a ridicat undeva la 10.000 de euro’, a povestit o prietenă apropiată cu sărbătorita, potrivit Playtech.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton