Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit: "I-a găsit mesaje cu altă femeie". Primele declarații ale afaceristului

 Lupescu Anca
.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o relație presărată cu scandaluri, despărțiri și împăcări. Dacă după informațiile apărute în presă conform cărora Bianca a fost bătută de partenerul ei, blodina a decis să treacă peste și să se împace cu afaceristul, iată că acum este hotărâtă să facă dezvăluiri despre viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au trecut împreună prin multe, însă toleranța, iertarea și parcă dependența unuia față de celălalt au câștigat de fiecare dată. Acesta a fost și motivul pentru care cei doi s-au afișat mai fericiți ca niciodată în urmă cu câteva zile la emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Cei doi au participat la testul relației, în care trebuiau să răspundă la întrebări intime despre relația lor. S-au descurcat de minune, iar cei de acasă au aflat și câteva picanterii, precum cine are mai multă inițiativă în dormitor, cine greșește mai des și cine face cele mai multe reproșuri.

Atunci, Bianca a spus că ea face cele mai multe reproșuri, asta pentru că Alex Bodi nu are ce să îi reproșeze blondinei.

Bianca Drăgușanu a promis dezvăluiri, la câteva zile după bătaia încasată de la Alex Bodi

După ce au apărut în presă imaginile în care fosta prezentatoare Kanal D abia se ținea pe picioare și avea ochiul umflat și vânăt, ea le-a spus fanilor de pe Instagram că le va arăta „cum arată o femeie iubită nemachiată'. Toată lumea a crezut că Bianca Drăgușanu va spune totul despre motivul bătăii încasate și va prezenta și dovezile de pe chipul ei.

Citește și: Carmen Grebenișan și iubitul ei au fost testați pozitiv cu COVID-19: ‘Îmi doresc să nu se agraveze prea mult’

Citește și: Simona Halep are COVID-19. Antrenorul ei, despre infectarea sportivei: „Am fost destul de surprins! Tot timpul a respectat măsurile'

Citește și: Mirela Vaida a fost taxată dur, dar a făcut față cu brio valului de ură: „Mă ridic deasupra criticilor și spun că Vulpița şi Viorel au fost un fenomen'/ EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini din apartamentul cu două camere în care stă acum Irinel Columbeanu: „Această perioadă reprezintă un test'/ FOTO

Citește și: Vila lui Irinel Columbeanu, de la Izvorani, a fost scoasă la vânzare pe o sumă fabuloasă. Cât costă dacă vrei să stai aici, cu chirie

Nu a fost să fie, așa că blondina a lăsat lucrurile să se calmeze și a trecut cu vederea peste tot. Mai mult, invitată în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, care a pus-o față în față cu imaginile devenite virale, Bianca Drăgușanu a spus că nu vrea să vorbească despre așa ceva și că înțelegerea a fost cu totul alta între ea și producătorii emisiunii.

S-a despărțit de Alex Bodi și vrea să spună tot adevărul despre ultimii patru ani din viața ei

În ultimele intervenții pe rețelele sociale, Bianca Drăgușanu le spune fanilor că are de gând să dea detalii despre viața ei. Aparent, blondina ar fi fost înșelată din nou. Potrivit Fanatik.ro, ea ar fi găsit în telefonul lui Alex Bodi mesaje cu o altă femeie, motiv pentru care s-au certat atât de tare, încât au decis să se despartă definitiv.

Stați aproape, pentru că vreau să vă dau detalii în zilele ce urmează, despre fabuloasa poveste a vieții mele! Mai exact, fabuloșii doi ani, ultimii doi ani din viața și fabuloșii ultimii patru ani din viața mea în care a apărut și Sofia. 

Știți că Dumnezeu trimite cele mai grele bătălii celor mai puternici soldați. Și da, eu mă consider un soldat puternic din toate punctele de vedere. Eu sunt puternică, pentru că eu îndur. Eu sunt puternică, pentru că eu iert', este o parte din mesajul Biancăi Drăgușanu.

Mai mulți apropiați ai Biancăi spun că este hotărâtă nu se mai întoarcă la Alex Bodi, despărțirea aceasta fiind chiar ultima și definitivă. 

„S-a săturat de bătăi, de scandaluri, de certuri, să fie înșelată. I-a găsit niște mesaje cu o femeie, nu a vrut să ne zică despre cine este vorba, însă el zice că e nebună ea, nu recunoaște nimic, deși se vede clar, adică mesajele erau clare între ei. Acum el e plecat. Totul s-a terminat definitiv, așa ne-a spus', a declarat un prieten din anturajul celor doi, în exclusivitate, pentru sursa citată.

Alex Bodi confirmă despărțirea de Bianca

 „Am avut o discuție bazată pe speculațiile ei, ne-am certat, eu a trebuit să plec cu treabă, nu sunt în țară. Ne-am despărțit, da, am văzut și video-urile. Nu vreau să declar acum mai mult, vreau să mă țin departe de scandal', a spus afaceristul pentru Fanatik.ro.

Și ca o concluzie, pot să vă spun atât: sunt o persoană foarte fericită, sunt un om foarte norocos pentru că mă pot bucura de atâtea lucruri pe care mi le-a dăruit Dumnezeu, de la copil , la casă, la masă, la afacere. 

Sunt binecuvântată că fac tot ceea ce-mi place, pentru că sunt sănătoasă, pentru că-mi asum alegerile, pentru că pot fi fericită în orice context.

Acești doi ani din viața mea m-au învățat foarte multe despre mine, m-au învățat că pot să-mi depășesc condiția', a spus Bianca Drăgușanu, în șirul de filmări de pe InstaStory.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton