Ella și Bianca de la Puterea Dragostei, un nou scandal! Totul a pornit de la Livian: "Nu ai avut șanse la el"

 Cica Cristina
.

Ella și Bianca de la Puterea Dragostei sunt din nou la cuțite. Cele două foste concurente încă mai au socoteli neîncheiate chiar si după emisiune, iar mărul discordiei ar fi chiar Livian. Iată ce s-a întâmplat, de fapt!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ella și Bianca de la Puterea Dragostei au avut un nou schimb de replici pe subiectul Livian. Se pare că ce cele două fete nu doar că nu s-au împăcat, dar rivalitatea dintre ele este mai intensă ca oricând.

Ella și Bianca de la Puterea Dragostei spuneau că s-au împăcat, dar comportamentul lor spune exact contrariul. Cele două fete au intrat într-un live pe Facebook-ul Wowbiz.ro, iar după întrebarea privind părerea Ellei despre Bianca au început săgețile.

Citește și: Viviana Sposub, confesiuni neașteptate despre relația cu George Burcea:„Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună' / EXCLUSIV

'Nu vreau să dau cu înțepături cum a dat ea (n.red Bianca) la Teo show. Dar să știi că mi-a plăcut de Livian foarte mult', a transmis Ella.

'Dar nu ai avut șanse la el', a venit imediat și replica Biancăi.

'Lasă că a avut șanse la tine! Nu mai zic mai multe…', a mai spus Ella care nu s-a lăsat mai prejos.

Bianca de la Puterea Dragostei: „Adu-ne detector de minciuni”

Citește și: Andreea Bănică era împotriva intervențiilor estetice, dar și-a mărit buzele.Fotografia postată i-a adus multe critici din partea fanilor

Discuția pornise deja de la Teo Show, iar întrebarea care a deschis cutia Pandorei a fost 'V-ați simțit vreodată atrase de un iubit al unei prietene?'.

Cum răspunsul Ellei pentru Bursucu a fost ezitant, Bianca Comănici a intervenit menționând că este convinsă că Ella a fost atrasă de Livian: 'Adu-ne și detector de minciuni dacă tot suntem aici. Ea l-a plăcut pe Livian și o spune toată lumea, nu doar eu'.

Totuși Ella și-a menținut poziția cu un zâmbet timid pe buze.

Livian ține legătura cu Ella

Spre surprinderea tuturor, având în vedere conflictele iscate de-a lungul timpului, Livian a ținut să precizeze că încă mai ține legătura cu Ella de Puterea Dragostei.

'Vorbesc cu Ella. Vorbesc cu Ella, vorbesc cu Ligi. Fiți atenți, să vă zic altceva. S-a zis că eu am fost prefăcut, că eu am fost pe prietenii false. Acum să vă întreb eu altceva. Câți din casa Puterea dragostei și-au menținut prieteniile.

Citește și: Scarlett Johansson s-a măritat pentru a treia oară!Cine este norocosul și cum a fost nunta lor

Eu cu Ella și cu Ligi vorbesc o dată pe săptămână. Am fost votat de 4 persoane. Ella , Ligi, Bianca și Ramona. Ramona a făcut ce a făcut în vlogul ăla, n-am mai vorbit cu ea. Am întrebat-o de ce a vorbit aiurea, i-am dat blocaj. Cu Bianca s-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu mai vorbim. Au rămas Ella și Ligi, cu care încă păstrez legătura', a declarat Livian de la Puterea Dragostei.

Bianca și Livian de la Puterea Dragostei s-au despărțit

Bianca Comănici și Livian de la Puterea Dragostei au avut parte de o relație tumultoasă, presărată cu despărțiri și împăcări. Se pare, însă, că acum nu ar mai fi loc de împăcare, dat fiind că Livian are deja o nouă iubită.

Despărțirea dintre Bianca și Livian de la Puterea Dragostei i-a pus pe mulți pe gânduri și fanii emisiunii s-au întrebat care au fost motivele pentru care și-au spus adio. Bianca Comănici și-a făcut curaj și a vorbit despre despărțire.

Citește și: Olimpia Melinte, protagonista din serialul Vlad, este însărcinată a doua oară:„Acest bebeluș mi-a adus liniștea și echilibrul'. Primele imagini cu burtica de gravidă / EXCLUSIV

„Am vorbit cu el. L-am întrebat de ce ne-am despărțit. Și este vorba de un cumul de factori, de părinții lui, de ce s-a întâmplat între noi… Nu a fost, oricum, clar ce mi-a spus, nu am înțeles și nu înțeleg nici acum. Dar asta e, el a ales altceva… Și nu, nu au fost problemele din trecutul meu, nici nu aveau cum având în vedere ce se întâmplă acum în relația lui. Dar ceva s-a întâmplat. Nu am vorbit cu Nelson, el nici nu mă interesează ce spune, deși mă atacă regulat, am încercat să vorbesc cu mama lui Livian, dar nu mi-a răspuns. Asta e, vom trece și peste asta, mergem mai departe”, a transmis Bianca Comănici de la Puterea Dragostei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton