Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au împlinit doi ani de relație. Ce cadou a primit vedeta, în direct, de la iubitul ei: „Mamă, ce bătaie îți luai de la mine”

 Lupescu Anca
.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au împlinit doi ani de relație, chiar dacă a fost cu multe năbădăi. De când s-au cunoscut, cei doi au avut atât de multe despărțiri și împăcări, încât nici ei nu mai țin minte numărul lor. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

De la ultima împăcare, cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată. Astăzi, Alex Bodi i-a trimis un buchet impresionant de flori Biancăi, în timp ce ea era în direct, la o emisiune. 

Bianca i-a mulțumit iubitului ei pentru buchetul masiv de trandafiri. 

„Mulțumesc foarte mult dragul meu. (…) Vreau să îi mulțumesc încă o dată iubitului meu pentru florile astea și pentru că da, nu a uitat că astăzi e 1. Mamă, ce bătaie îți luai de la mine', i-a transmis Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi în cadrul unei emisiuni tv.

„Pentru că astăzi e 1 iulie și mai avem două luni până facem doi ani de zile de când ne chinuim unul pe celălalt', a adăugat Bianca Drăgușanu.

Vedeta a recunoscut că are sentimente puternice pentru el, motiv pentru care niciodată nu i-a adresat cuvinte urâte, indiferent de multiplele dăți în care s-au despărțit cu scandal. 

„N-am zis niciodată nimic rău de el, pentru că nu am cum să vorbesc vreodată rău de un om cu care am sentimente atât de puternice și o legătură atât de frumoasă', a mai spus ea.

Alex Bodi a fost nevoit să stea în carantină, pentru că a părăsit România, iar procedura a cerut izolarea lui. Bianca a declarat astăzi că iubitul ei și-a făcut testul COVID-19, care a ieșit negativ.

Bianca declara în urmă cu puțin timp că mariajul cu Bodi a fost „irelevant'. 

biancabianca

„Urmează a treia căsnicie. Consider că au fost experiențe și fiecare om este trimis în viața ta să te învețe câte ceva. Prima mea căsătorie a fost o experiență minunată din care o am pe Sofia, iar a doua este irelevantă și nici nu se pune la socoteală. Nu avem niciun copil, nimic de împărțit. Nici măcar n-am despre ce să mai vorbesc. Cred că amintirile se vor înlocui cu alte amintiri. În viața mea se întâmplă lucruri atât de frumoase', a mai mărturisit Bianca.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton