Roxana Blagu a născut un băiețel perfect sănătos: ”Bebe e mare. Are 4,44 kg”

 Stamen Diana
.

Fericire mare pentru fosta membră a trupei Trident! Roxana Blagu a născut astăzi un băiețel perfect sănătos și a avut mari emoții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vedeta și-a ținut la curent fanii cu momentul nașterii și înainte cu câteva ore să nască, proaspăta mămică s-a filmat pe patul de spital. Roxana Blagu a născut în urmă cu câteva ore un băiețel, iar micuțul a primit numele Sasha.

Fosta membră a trupei Trident a început să plângă de fericire atunci când și-a văzut bebelușul.

„Fetelor gata! Mi s-a întins machiajul pentru că am plâns de emoție când l-am văzut pe bebe. Bebe e mare. Are 4 kg și 440 de grame. Este sănătos și bine. Mulțumim mult!', a spus Roxana Blagu la scurt timp după ce a născut.

Înainte cu o zi de a aduce pe lume bebelușul, vedeta a fost la spital, unde a fost testată pentru COVID-19. 'Hei, ce credeați? Rezultatul este negativ la testul COVID-19', a spus Roxana.

Roxana-Blagu-a-născut-5Roxana-Blagu-a-născut-5

Roxana Blagu este într-o relație cu Andrei Badiu, fostul soț al Oanei Frigescu. Vedeta mai are o fetiță din căsnicia cu omul de afaceri Marcel Sârbu, iar acesta a câștigat custodia micuței Oana.

De asemenea, Andrei Badiu are o fetiță de 10 ani, Maria, împreună cu fosta soție. Roxana Blagu și Maria se înțeleg foarte bine și au o relație bună.

Citește și: Roxana Blagu a făcut marele anunț:este însărcinată. Fosta solistă de la Trident a dezvăluit și sexul bebelușului

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton