Bianca Drăgușanu, schimbare majoră de look înainte de a semna divorțul de Alex Bodi

 Pirvu Cristina
.

Bianca Drăgușanu este în divorț cu Alex Bodi. Vedeta se concentrează foarte mult la afacerea sa, la micuța ei și a lăsat pe planul doi viața amoroasă atât de tumultoasă în ultima perioadă. Iată că acum a făcut și o schimbare radicală de look. 

Bianca Drăgușanu a ocupat întotdeauna pagini întregi în presa tabloidă. Iată că o face chiar și acum, când se află în plin divorț de Alex Bodi. Ar fi existat și lovituri, și jigniri, dar ei continuă să se iubească, culmea, dar și să își dorească despărțirea.

Bianca Drăgușanu a declarat că îl mai iubește pe Alex Bodi, că sentimentele nu pot dispărea peste noapte. Cu toate acestea, la începutul lunii decembrie, cei doi vor semna actele de divorț. Iată că Bianca Drăgușanu e pusă pe schimbări majore acum.

Vedeta a impresionat astăzi când a apărut cu părul mai scurt și șaten. A renunțat la culoarea blond pe care o avea de ani de zile? Și-a făcut un selfie cu schimbarea majoră, iar fanii au fost uimiți când au văzut-o: „O culoare deosebită! Îți sta foarte bine!”

Ulterior, Bianca a dezvăluit misteriul, se pare că poartă o perucă de la brand-ul său favorit.

Bianca Dragusanu 1Bianca Dragusanu 1

Adevărul dureros despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: „Nu e normal să trăiești în teroare!'

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut una dintre cele mai tumultuoase și mai mediatizate relații din showbizul autohton, o poveste de dragoste cu suișuri și coborâșuri, un fel de carusel al certurilor și împăcărilor, care au reușit să deruteze atât publicul, cât și, probabil, pe cei doi protagoniști.

Deși încă se afișează împreună, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au intentat deja divorțul, cei doi urmând să nu mai formeze un cuplu în acte în luna decembrie. Doar în acte, pentru că evidența ne-a demonstrat că, într-un fel sau altul, eternii îndrăgostiți s-au conciliat.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton