Betty Stoian a presimțit moartea mamei sale: ”Nu am spus niciodată asta...”

 Stamen Diana
.

La doar 8 ani, Betty Stoian și-a pierdut mama, iar durerea a fost imensă. Tatăl ei a avut grijă să nu îi lipsească nimic nici ei, dar nici fratelui său. Tânăra artistă s-a maturizat mai repede decât ar fi crezut.

Betty Stoian povestește cu durere și lacrimi în ochi despre momentul în care mama ei, Ștefania, s-a stins din viață. Artista a povestit abia acum, după aproape 11 ani de la moartea ființei care i-a dat viață, că a simțit că se va întâmpla ceva rău. Deși era foarte mică, legătura dintre Betty și Fănica era foarte strânsă.

„8 ani aveam, eram mică. Nu am spus niciodată asta: eu am simțit că o să se întâmple ceva cu mama mea cu o săptămână înainte. Eram acasă la cineva. Mi-a venit o imagine în ochi cu toată întâmplarea. Exact ce s-a întâmplat. 

A venit tatăl meu la mine și mi-a spus că mama nu mai este cu noi. Cât de mică eram… am simțit că totul s-a sfârșit. Nu am cum să explic. Doar cine a trecut prin așa ceva înțelege. Nu există sentimentul atât de puternic până nu treci prin așa ceva. 

Eu am fost nevoită să mă maturizez mult mai devreme. Mi-a prins bine în sensul că: am știut să îmi aleg prietenii, dorințele pentru viitor, am știut ce trebuie să fac. Indiferent de vârstă eu a trebuit să îmi iau viața în mâini și să merg mai departe”, a povestit Betty.

La 19 ani, Betty are deja familia ei și este fericită că a găsit un bărbat care să o iubească și să fie alături de ea necondiționat. Tânăra artistă are și un băiețel, care îi umple viața de bucurie.

„Toată familia era lângă mine și lângă fratele meu. Nu am stat niciodată singur. Dar indiferent câte persoane ai aduce într-o casă tot te simți singur. Întotdeauna mi-e dor de mama mea. Acum îmi e cel mai dor de ea. Plâng, da, dar nu mă vede nimeni. Nu îmi place să par sensibilă. Nu îmi aduc foarte multe aminte. Noi nu stăteam o secundă acasă. Ne plimbam, râdeam nonstop. Era o energie foarte mișto. Așa foarte multe lucruri nu-mi aduc aminte, eram foarte micuță. Vorbeam cu ea, îmi dădea sfaturi cu școala. Asta o să regret toată viața, eu nu am văzut-o (n.r. la spital). Când am vrut să mă duc la ea nu a mai fost să fie… Dacă o vedeam atunci nu știu dacă puteam să trec peste”, a mai spus Betty.

La un an după ce a născut, tânăra artistă revine în muzică. Betty Stoian lansează o nouă melodie alături de Adi Sînă. Fanii vedetei s-au bucurat la aflarea veștii.

FOTO: Facebook

Betty, fratele ei și tatăl lorBetty, fratele ei și tatăl lor

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton