Bianca Drăgușanu, reacție neașteptată după ce Alex Bodi a fost dus cu poliția în carantină! "Se exagerează la greu, ca să..."

 Oana Pantazi
.

După ce Alex Bodi a fost oprit de autorități pentru viteză excesivă și a ajuns în carantină instituționalizată, Bianca Drăgușanu a vorbit despre situația în care a ajuns iubitul ei, care a avut și o motivație îndreptățită pentru a ieși din casă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Întâmplarea a făcut ca excesul de viteză i-a adus lui Alex Bodi mai mult decât o amendă de circulație, oamenii legii au descoperit că omul de afaceri ar fi trebuit să se afle acasă, în izolare, pentru că se întorsese recent dintr-una dintre țările cu pericol. Drept urmare, iubitul Biancăi Drăgușanu nu numai că a fost oprit din drum, ci a ajuns într-un centru de carantină.

Mai mult, în afara amendei, omul de afaceri s-a ales și cu permisul suspendat pentru 90 de zile, iar acum se află sub pază pază, în carantină instituționalizată.

Citește și: Cum a început Teo Trandafir să lucreze în televiziune și ce rol a avut Mihai Tatulici în cariera ei: „I-am confirmat că lucrez la radio și mi-a spus că într-o zi voi lucra la TV” / EXCLUSIV

Alex Bodi fost plecat din țară cu un avion privat

Bianca Drăgușanu a explicat însă iubitul ei a avut un motiv justificat să iasă din casă, blondina afirmând că Alex Bodi s-a operat de hernie ombilicală în urmă cu două săptămâni, și tocmai mergea la control în momentul în care a fost oprit de poliție. De altfel, Bianca a menționat că Alex Bodi a fost plecat în Croația, țară unde nu este declarată stare de urgență, cu un avion privatiar când a revenit, a stat în izolare la domiciliu. Mai mult, Bianca a conchis că totul este o exagerare menită a agita apele suplimentar în privința pandemiei de coronavirus…

Citește și: Și părăsită, și cu banii luați! Fiica la care Cornel Galeș a renunțat pentru Ileana Ciuculete, somată acum să plătească datoriile tatălui său

„Cât despre izolare, Alex a fost plecat din țară cu avion privat în Croația, acolo unde nu este declarată stare de urgență, și s-a întors cu avion privat, a stat acasă, unde a trebuit să stea, a respectat legea.

Neînțelegerea a fost la faza când l-a oprit poliția, l-au găsit în baza de date la DSP, el mergea fix la consultul unde era programat! A respectat legea, dar se exagerează la greu ca să mai facem puțină publicitate la Coronavirus!', a declarat Bianca Drăgușanu pentru click.ro.

Alex-Bodi-și-Bianca-Drăgușanu-3-2Alex-Bodi-și-Bianca-Drăgușanu-3-2

Prețul vitezei excesive

Alex Bodi a fost oprit de poliție, întrucât conducea cu o viteză de 104 km/h într-o zonă cu restricții de circulație de 50 km/h și a ajuns într-un centru de carantină pentru că s-a întors recent dintr-una dintre țările cu pericol. Omul de afaceri s-a trezit cu permisul suspendat pentru 90 de zile, dar și cu o amendă de 2000 de lei.

Acesta a fost prețul plătit pentru cei 50 de kilometri în plus cu care l-a surprins radarul pe șoseaua Pipera într-o zonă cu restricții de circulație… Cel mai trist este însă că, acum, va trebui să stea în carantină.

La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 12:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism înregistrat de aparatul radar având viteză de 104 km/h. Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.175 de lei, iar că măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile.

Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că șoferul se află în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază', a transmis Poliția Capitalei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton