Viorel, ieșire violentă în direct! O simplă glumă l-a scos din minți și a sărit să o lovească pe Vulpița: "Inadmisibil"

 Cica Cristina
.

Viorel a avut o ieșire violentă în direct, ridicând mâna la soția lui și încercând să arunce cu telefonul. Din fericire, bărbatul a fost oprit la timp de către Mirela Vaida.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Viorel și Vulpița sunt protagoniștii unui nou episod în care se vorbește despre violență și care implică multe lacrimi. Veronica a plâns mare parte din emisiune, susținând că Viorel i-a jgnit părinții: „Trebuia să plec”, a spus Vulpița.

Pe zi ce trece ies la lumină mai multe dovezi care ar arăta latura agresivă a lui Viorel. Tot mai mulți tind să ia în considerare varianta expusă de Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct, care ar fi subliniat că Viorel este violent cu soția lui, iar Vulpița i-ar fi solicitat ajutorul pentru a o ajuta să scape din situația în care se află.

Citește și: Lidia Buble, răspuns tranșant după ce i s-a spus să-și pună silicoane:„Aștept să…'

Totuși, Vulpița a infirmat la acel moment că soțul ei ar agresa-o. Acum, însă, Viorel a început să își arate latura violentă și nu s-a mai putut stăpâni nici în direct.

Rafaelo a anunțat că i-a luat un autoturism Vulpiței și că ar urma să îl primească în momentul în care își va lua carnetul. Atunci, Vulpița a început să glumească pe marginea acestui subiect, precizând că în timp ce ea se va plimba cu mașina, Viorel va fi pe bicicletă. Lui Viorel nu i-a picat deloc bine gluma, ba chiar l-a scos din minți, astfel că a vrut sa se ridice la soția lui.

Citește și: Bianca Drăgușanu, reacție neașteptată după ce Alex Bodi a fost dus cu poliția în carantină!„Se exagerează la greu, ca să…'

A ridicat apoi mâna în care avea telefonul mobil și a vrut sa arunce cu obiectul în Veronica. Din fericire a fost oprit la timp de Mirela Vaida și de reporterul care se ocupa de el, notează wowbiz.ro.

După acest incident, fanii emisiunii i-au scris mai multe mesaje fostei asistente Emil, convinși fiind că aceasta avea dreptate: „Azi, în direct, Viorel a ridicat palma la Veronica și a vrut să dea în ea, iar ei spun că minți”, „După secvențele de astăzi, atât eu, cât și mama și prietenul meu am transmis un mail la CNA! Inadmisibil”.

Citește și: Ioana Ginghină, pregătită de nuntă la fix un an de la divorț:„Ne-am mutat împreună!'. Relația cu fostul soț este una surprinzătoare!

Viorel-si-VulpitalViorel-si-Vulpital

Sursa foto: Facebook, Captura YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton