Bianca Drăgușanu, primele declarații după despărțirea de Gabi Bădălău: „Învață să fii ok cu...”

 Lăstun Ana Maria
.

Gabi Bădălău a anunțat ieri despărțirea de Bianca Drăgușanu! Nimeni nu știa că acestea ar fi planurile celor doi, mai ales că păreau mai îndrăgostiți ca niciodată, iar Gabi Bădălău i-a fost alături Biancăi pe parcursul sandalului cu Alex Bodi, blondina având numai cuvinte de laudă pentru fostul său iubit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vestea surprinzătoare a zilei de ieri a venit din partea lui Gabi Bădălău. La doar câteva zile după ce Bianca Drăgușanu a mărturisit că se înțelege foarte bine cu partenerul ei care i-a oferit sprijin moral în ulrima perioadă, fiul de politician a anunțat despărțirea. Toată lumea aștepta să îi vadă pe cei doi în fața altarului, dar Gabi Bădălău a luat decizia de a-i spune „adio!' Biancăi Drăgușanu.

Existau foarte multe zvonuri în ceea ce privește căsătoria celor doi, iar focoasa blondă era pregătită să spună, din nou, „da'! După o perioadă complicată cu fostul ei soț, Alex Bodi, după ce micuța Sofia a avut mai multe probleme, Bianca Drăgușanu primește încă o nouă lovitură. Se pare că aceasta suferă, iar declarațiile pe care le-a realizat pe rețelele de socializare vorbesc de la sine.

Citește și: Bianca Drăgușanu chiar își dorește o familie cu Gabi Bădălău: 'Sper să vină un copil curând'

Citește și: Alex Bodi, mesaj tăios pentru Gabi Bădălău, după ce el și Bianca s-au întâlnit la hotel: „Sunai ca disperatul'

Citește și: Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce a aflat de nunta dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Să-mi dea divorțul mai întâi'

Citește și: Alex Bodi și Gabi Bădălău s-au întâlnit și au vorbit despre Bianca: „Îi pot arăta dovezi care s-o incrimineze'

Bianca Drăgușanu, mesaj tăios după despărțirea de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a dezvăluit, în cadrul unei postări pe conturile sale de socializare, că nu are de demonstrat nimănui. fosta prezentatoare TV este de părere că nimeni nu știe ce simte cu adevărat, motiv pentru care oamenii nu au dreptul de a-și da cu părerea.

'Învață să fii ok cu persoanele care nu știu partea ta de poveste, pentru că nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui.', relevă mesajul postat de Bianca Drăgușanu, pe rețelele de socializare.

bianca-dragusanu-primele-declaratii-dupa-despartirea-de-gabi-badalau-1bianca-dragusanu-primele-declaratii-dupa-despartirea-de-gabi-badalau-1

De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Mai mult decât atât, despre motivele despărțirii, Gabi Bădălău a mărturisit că Bianca merită ceva mai bun decât el. Aflat încă în proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu, afaceristul a confirmat despărțirea de divă și nu i-a adus niciun reproș Biancăi Drăgușanu. Ba, din contră! Bărbatul a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale partenere.

'Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație.

Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă. Au fost 100% invenții și minciuni și răutăți. Niciodată! Nu există! Eu și Bianca nu am vorbit niciodată aceste detalii.', a dezvăluit Gabi Bădălău, la Antena Stars.

Sursa FOTO: Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton