Daniela Iliescu, la spital pe ultima sută de metri cu sarcina. Cum se simte iubita lui Culiță Sterp

 Cica Cristina
.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp urmează să devină părinți pentru prima oară și emoțiile cresc tot mai mult pe măsură ce momentul se apropie. Mai este aproximativ o săptămână până când își vor strânge micuțul în brațe, iar cei doi au mers la un ultim control pentru a se asigura că este totul în regulă. Viitoarea mamă a făcut primele declarații după ce a fost la spital.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Daniela este în culmea fericirii, acum că partenerul ei a revenit în țară din Republica Dominicană pentru a-i fi aproape în momentul în care va naște. Extrem de emoționați, cei doi viitori părinți au mers la un ultim control, dat fiind că în jurul datei de 10 iunie Daniela ar urma să nască, în opinia medicilor.

Culita-Sterp-1-1Culita-Sterp-1-1

Daniela Iliescu, pe ultima sută de metri cu sarcina

Daniela și Culiță sunt entuziasmați de ceea ce se întâmplă la momentul actual în viața lor și chiar au declarat că se simt ca în liceu.

Artistul este acum alături de ea, o însoțește peste tot, iar ultima dată a postat un filmuleț cu iubita lui, în timp ce se îndreptau către spital, iar bebelușul lovea cu piciorul în burtică.

„Ce se întâmplă?', a întrebat-o Culiță Sterp, iar răspunsul a venit rapid din partea Danielei: „Contractă și mă doare!'.

„Dă cu piciorul! Fotbalist îl facem', a completat Faimosul.

Citește și: Imagini de la întâlnirea emoționantă dintre Culiță Sterp și Daniela Iliescu.Ce nu s-a văzut la TV

Citește și: Adevărul despre relația dintre Daniela Iliescu și mama lui Culiță Sterp:”Mama Geta tot timpul…”

Citește și: Alexandru și Andreea de la Mireasa divorțează:„Mă bătea până la leșin'

Citește și: Ana Maria Mărgean a primit cel mai frumos cadou.Câștigătoarea Românii au talent a izbucnit în plâns

Daniela Iliescu, primele declarații după ultimul control la spital

După ce a ajuns la spital și a făcut controlul de rigoare, Daniela Iliescu a ținut să posteze un mesaj pe rețelele de socializare. Ea le-a mulțumit tuturor celor care s-au preocupat de starea sa și s-a scuzat că nu are posibilitatea de a mai răspunde la toate mesajele dat fiind că atenția sa este îndreptată acum în altă direcție.

„Mulțumesc din suflet pentru toate mesajele! Vă promit că le citesc  pe toate și îmi pare rău că nu pot răspunde fiecăruia în parte, dar știți cine îmi captează toate atenția acum”, a transmis Daniela Iliescu pe rețelele de socializare.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp, prima apariție împreună la TV

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au avut prima apariție la TV și au vorbit despre cum a decurs întâlnirea dintre ei și revederea din toiul nopții după aproape jumătate de an.

„Cea mai grea experiență din viața mea. M-am gândit că nu o să rezist mai mult de 2-3 luni. Când am văzut că mă descurc și că trebuie să mai stau, mă gândeam că sper să ajung când se naște băiatul. Mă gândeam în fiecare zi. în ultima lună nu prea îmi mai stătea gândul la competiție. O visam pe Daniela, mă gândeam în fiecare zi. Dacă nu ești prezent acolo, nu poți să dai randament. Colegii mei empatizau cu mine. Nu mai puteam continua. Aici e premiul meu Survivor, aici în burtă’, a povestit Culiță Sterp.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Captură YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton