Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce s-a aflat că a semnat un contract prenupțial cu Alex Bodi. „Prețul pe care l-am plătit a fost prea mult”

 Lixandru Livia
.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat zilele trecute, după doar câteva luni de căsătorie. La scurt timp după ce afaceristul a vorbit despre relația cu vedeta, noi detalii ies la iveală.

80673819_2838244859561827_218635146994122752_o80673819_2838244859561827_218635146994122752_o

Fosta soție a lui Victor Slav a avut prima reacție cu privire la contractul prenupțial semnat cu Alex Bodi.

„Eu am semnat un contract prenupţial înainte să mă căsătoresc. El a declarat că partajul a constat într-un telefon pe care mi l-a luat şi acum l-a luat înapoi. A fost normal să mergem în vacanţe şi să îmi facă cadouri, dar tot ce am primit de la el, eu îmi permit şi singură. Poate că preţul pe care l-am plătit a fost mult prea mult. (…) Mă poţi face fericită cu o atitudine demnă', a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Eu încerc să fiu bine. Nu îmi este indiferentă situaţia pentru că totuși mi-am pus speranțele şi bazele într-un om care m-a dezamăgit profund, dar voi trece şi peste asta, pentru că sunt o femeie puternică, căreia nu îi lipseşte nimic și care a fost mereu independentă. Eu nu am depins în viața mea de niciun bărbat. Eu nu am nevoie de un bărbat ca să fiu fericită. Eu mă pot face singură fericită', a mai spus Bianca.

Bianca Drăgușanu a declarat că este fericită atâta timp cât familia ei este bine. Se consideră o femeie puternică și independentă, motiv pentru care va trece rapid peste acest episod neplăcut din viața ei.

Eu îmi permit să plec în vacanță și voi pleca în fiecare weekend. Weekend-ul ăsta deja mi-am planificat prima vacanță. În fiecare weekend voi fi plecată în vacanță, pe banii mei, că eu îmi permit. Și asta am făcut și până acum. Eu muncesc, am patru job-uri. Copilul meu este bine, familia mea este bine. De ce aș avea motive să fiu nefericită?', a mai spus vedeta  potrivit sursei citate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton