Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică: „Vreau să inventez moda...”

 Miniosu Alexandra
.

Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică. Focoasa blondină, cunoscută deja pentru lista lungă de operații estetice la care a apelat, nu pare că are de gând să se oprească aici. Vedeta este hotărâtă să-și facă o nouă schimbare la nivelul feței, însă mai întâi trebuie să se consulte cu mediul ei, motiv pentru care se deplasează până la Timișoara!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu este hotărâtă să-și facă o nouă intervenție estetică. După ce și-a pus silicoane, și-a subțiat nasul și gleznele, și-a mărit buzele și și-a pus implant fesier, a decis că este timpul pentru o altă schimbare. În acest mod, fosta soție a lui Victor Slav vrea să inventeze o „nouă modă'.

b1-18b1-18

Bianca Drăgușanu face orice pentru frumusețe! De peste 18 ani, focoasa blondă merge până la Timișoara pentru a se lăsa pe mâinile aceluiași stomatolog, care i-a reparat prima dată dantura. Are încredere deplină în el, astfel că tot el îi va face noua intervenție la nivelul dinților. Vedeta vrea să le schimbe aspectul și, spune ea, astfel va lansa o nouă modă în România.

Citește și: Cum a sărbătorit-o Victor Slav pe Sofia, de ziua ei.Ce a făcut Bianca Drăgușanu în tot acest timp

Citește și: Gabi Bădălău, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu:„Toată lumea știe că…'

Citește și: Imagine virală cu Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu.Cum s-au fotografiat cei doi

Citește și: Rita Mureșan, fotografie rară cu fostul soț și cele două fiice.De ce s-a reunit toată familia

Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică

Așadar, astăzi, Bianca Drăgușanu a mers cu avionul în Timișoara, la stomatogul care se ocupă de dinții ei de aproape 20 de ani. Pe lângă faptul că e mereu mulțumită de rezultate, diva a explicat că nu vrea să-și schimbe medicul și din alte motive. Aceasta susține că în Capitală e atât de aglomerat, încât nici nu ai loc de parcare când mergi la dentist.

„De 18 ani fac naveta la Timișoara să merg la același dentist pentru controale stomatologice, apoi mă întorc în aceeași zi. Prima oară am fost când am avut ceva probleme de sănătate cu dantura, gen reparații.

Dacă mă duc la alt medic, ar însemna să o iau de la zero, cu radiografii cu tot. În plus, în București nu ai unde să parchezi, dacă vei să te duci la stomatolog', a mărturisit Bianca Drăgușanu pentru playtehch.ro.

„Vreau să inventez moda…'

Cât despre intervenția dorită, Bianca Drăgușanu a spus că vrea să-și schimbe fațeta și aspectul dinților. Vrea să aibă caninii mai pronunțați și vă inventeze „moda vampire'. Blondina așteaptă însă să vadă și ce are de spus stomatologul ei în această privință.

„M-am dus pentru o verificare și alt model. Tot timpul, mai întâi îmi face pe calculator de fiecare dată când apare ceva nou. Acum mi s-a pus pata să-mi fac caninii mai pronunțați.

Am fost prima care am lansat moda fațetelor în România, eram doar eu cu Țiriac și Năstase care aveam. Acum vreau să inventez moda vampire, să văd dacă e de acord și stomatologul meu', a completat ea.

A fost cu fiica ei la Paris

Bianca Drăgușanu s-a întors recent dintr-o vacanță de vis, de la Paris. Vedeta nu a fost singură, ci însoțită de fiica ei, Sofia, dar și de sora ei și nepoțelul său: „Am stat de vineri până luni. Am dus-o la Disneyland. Am fost și cu sora și nepotul meu'.

Vedeta a declarat că Sofia ar fi de două ori mai neastâmpărată decât ea. Și-ar fi dorit să-i semene fizic perfect, dar să moștenească calmitatea tatălui său. În schimb, lucrurile ar fi ieșit complet invers.

„Eu îmi cresc copilul singură, sunt o norocoasă că îmi pot permite. Sofia este de două ori mai rea decât mine, mai neastâmpărată. Îmi doream să semene fizic cu mine, și să aibă calmul lui taică-su, dar a ieșit invers. E leită el, iar pe mine mă copiază la nebunii', a mai declarat ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton