Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit să negocieze împăcarea. În ce ipostaze au fost surprinși

 Miniosu Alexandra
.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit să negocieze împăcarea. Blondina și omul de afaceri au fost surprinși în ipostaze controversate, la scurt timp după ce au anunțat public despărțirea. Se pare că cei doi nu pot sta însă prea mult timp departe unul de celălalt, chiar dacă părea să sunt foarte fermi în privința separării. Au dat oare încă o șansă iubirii?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit să negocieze împăcarea. Fosta soție a lui Victor Slav și încă soțul Claudiei Pătrășcanu au fost surprinși de paparazzi CANCAN în ipostaze controversate, după ce au anunțat public despărțirea. Destul de apropiați, aceștia au discutat minute bune, semn că nu și-au încheiat toate „socotelile', deși au spus că s-au separat.

bianca-dragusanu-negociere-impacare-1bianca-dragusanu-negociere-impacare-1

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au șocat pe toată lumea cu un anunț neașteptat. Afaceristul a transmis pe pagina lui de Instagram că el și blondina nu mai formează un cuplu. Iar atunci când unii dintre fanii lor tocmai se resemnau cu ideea, aceștia i-au mai luat o dată prin surprindere. Fosta soție a lui Victor Slav și tatăl copiiilor Claudiei Pătrășcanu și-au dat întâlnire pentru a negocia o împăcare!

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre o împăcare cu Gabi Bădălău:„El acum regretă despărțirea'

Citește și: Gabi Bădălău a sunat-o în direct pe Bianca Drăgușanu, dar i-a răspuns Teo Trandafir:„Te uiți la televizor, corect?'

Citește și: Mihai Mitoșeru a suferit că a fost părăsit de tată, dar l-a iertat pe patul de moarte:”Și acum mă uit în telefon și e greu să văd că nu mă sună” / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Bobonete a fost confundat cu unul dintre copiii lui Ion Dolănescu:„E urât ce faceți la Măruță, cu fratele dumneavoastră'

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit să negocieze împăcarea

Deși el a fost cel care a anunțat public despărțirea, se pare că Gabi Bădălău nu poate renunța la Bianca Drăgușanu. Afaceristul în vârstă de 34 de ani a decis să „negocieze', aproape de miezul nopții, termenii împăcării cu blondina. Dar nu oriunde, ci la unul dintre cele mai selecte localuri din București, frecventate de lumea bună.

Potrivit sursei menționate anterior, Gabi Bădălău ar fi fost cel care a încercat să „forțeze' o împăcare cu Bianca Drăgușanu. Din dorința de a-i intra din nou în grații, acsta ar fi luat legătura cu ea joi și i-a dat întâlnire. Mai exact, afaceristul a invitat-o la local, pentru a discuta mai multe aspecte, împăcarea fiind subiectutl principal.

În ce ipostaze au fost surprinși

Bianca Drăgușanu i-a acceptat invitația lui Gabi Bădălău, astfel că, ieri seară, în jurul orei 23:00, și-au făcut apariția împreună la localul select. Amândoi au ales să se îmbrace extrem de elegant. Ea a purtat o rochie albă, cu crăpătură pe picior, la decolteu și pe spate, și a încălțat o pereche de pantofi cu toc. Dar nici el nu s-a lăsat mai prejos, fiind îmbrăcat la cămașă. A optat însă pentru cealaltă non-culoare, negru.

De asemenea, sursa citată mai relatează că Gabi Bădălău a ales o masă retrasă în interiorul localului, pentru a sta de vorbă cu Bianca Drăgușanu. La scurtă vreme, aceștia au început să discute. Cel mai probabil, fiecare și-a spus direct nemulțumirile pe care le-a avut în perioada în care erau un cuplu.

În plus, unele surse susțin că afaceristul i-ar fi dezvăluit blondinei motivele pentru care, după părerea lui, relația lor amoroasă a fost, mai mereu, cu năbădăi. În același timp, încă soțul Claudiei Pătrășcanu i-ar fi pus fostei soții a lui Victor Slav și câteva condiții pe care amândoi să le respecte în cazul unei împăcări. Acesta ar fi fost foarte galant, pe tot parcursul întâlnirii, forțând reluarea poveștii de iubire cu fosta prezentatoare. Vezi imaginile AICI.

Acum, după cele mai recente imagini cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, toată lumea se întreabă dacă între ei ar putea fi vorba despre o împăcare. Mai ales că ea a susținut la Teo Show că afaceristul regretă separarea. Va accepta blondina condițiile omului de afaceri sau va refuza să reia relația? Nimic nu e cert încă, așa că rămâne de văzut.

Gabi Bădălău a anunțat despărțirea de Bianca Drăgușanu

Acum câteva zile, Gabi Bădălău a anunțat că el și Bianca Drăgușanu s-au despărțit. Afaceristul a făcut anunțul la InstaStory și a dezvăluit, printre altele, și motivul separării: nepotrivirea de caracter.

„După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație… în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase. Să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separați', a scris Gabi Bădălău atunci, la InstaStory.

Reacția blondinei

Conform unor surse, mai scrie publicația citată, Bianca Drăgușanu ar fi fost cea care ar fi renunțat la relație. Blondina le-ar fi spus apropiaților ei că ar fi fost deranjată de episodul în care l-ar fi prins pe afacerist alături de mai multe femei, în casă.

„Mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai suntem într-o relație', a declarat atunci Bianca Drăgușanu, pentru sursa citată.

De asemenea, la momentul respectiv, ea spunea că nu mai vrea să fie asociată cu Gabi Bădălău.

„Atât timp cât noi n-am avut niciodată un prezent, nu aveam cum să avem un viitor. Nu mă mai asociați vă rog cu acest personaj', a adăugat ea atunci.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton