Bianca Drăgușanu, despre fostul ei iubit, Cătălin Botezatu, la 12 ani de la despărțire: „Dacă ai nevoie de ajutor, el…”

 Borcilă Andreea
.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre fostul ei iubit, Cătălin Botezatu. La mai bine de un deceniu de când s-au despărțit, blondina a recunoscut în ce relații a rămas cu celebrul designer. S-au iubit cu patos, au trăit o poveste de diubire tumultuoasă, însă acum, pentru fiecare dintre ei, viața a mers mai departe, iar ambii se simt acum mai liniștiți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au avut o relație în urmă cu mai bine de un deceniu. Mai exact, cei doi au format un cuplu în anul 2009, atunci când celebrul designer a ales să o și lanseze în showbiz pe frumoasa blondină. Creatorul de modă a iubit-o cu adevărat pe fosta sa iubită, iar cei doi au rămas totuși în relații foarte bune de prietenie.

dragusanu-botezatu-2dragusanu-botezatu-2

La mai mult de un deceniu de la despărțire, Bianca Drăgușanu are numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener de viață. Cei doi, chiar dacă își văd de drumul lor, au rămas într-o relație foarte bună de prietenie, cum alții și-ar dori să aibă!

Citește și: Ce planuri are Cătălin Botezatu pentru vara aceasta:„Nu am nicio vacanță. Facem haine pentru actorul din Captain America' / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu, despre copilăria lui:„Dădeam vina pe mama că era foarte rea cu mine. Mâncam bătaie'

Citește și: Katy și Ionuț de la Insula Iubirii s-au despărțit, după ce au părăsit emisiunea:”Nu mai voiam să revin…”

Citește și: Pepe și Yasmine Ody, prima vacanță împreună cu fiul lor. Ce destinație au ales:„Inima mea'

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre fostul ei iubit, Cătălin Botezatu

Blondina a mărturisit că celebrul designer este un prieten foarte bun, dar și un bărbat inteligent. Pe lângă aceste două calități, Cătălin Botezatu este o persoană care cade mereu în picioare, spune blondina. De asemenea, Bianca Drăgușanu a mai povestit că a avut foarte multe lucruri de învățat de la designer, iar Cătălin Botezatu este o persoană pe care te poți baza totdeauna.

„Un prieten foarte bun, un bărbat foarte bine îmbrăcat, foarte inteligent, m-a ajutat mereu. Cătălin cade mereu în picioare, este o adevărată enciclopedie, mereu am avut ce învața de la el. Este un super prieten pe care te poți baza. Am o prietenă, mama ei a murit de cancer, iar soțul ei a fost model pentru Cătălin. El a ajutat-o necondiționat, dar nu s-a mai putut face nimic. Cătălin te ajută fără să vrea nimic în schimb și nu zice nimic la ziar. Dacă ai nevoie de ajutor el nu spune niciodată nu.' a declarat Bianca Drăgușanu pentru Fanatik.

Cum s-au cunoscut Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu

Faimosul designer de modă a povestit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai’ despre femeile celebre cu care s-a iubit. Printre ele se numără și Bianca Drăgușanu, alături de care a avut o relație în anul 2009, atunci când a și lansat-o în showbiz-ul românesc. Cătălin a dezvăluit cum a început relația lor, dar și faptul că a iubit-o cu adevărat:

„Relația mea cu ea a început undeva la Kitzbuhel, în Austria, și a decurs foarte bine. Este o frustrare a oamenilor că eram doi oameni frumoși. Am iubit-o foarte tare pe Bianca! Ea știe ce sentimente am avut pentru ea, știe că poate conta pe mine până la moarte’, a mărturisit designerul.

Sursă foto: Instagram, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton