Bianca Drăgușanu, dezvăluire neașteptată despre relația cu Alex Bodi: "Încă locuiește aici"

 Oana Pantazi
.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai formează un cuplu, însă, recent, fosta soție a milionarului a făcut o dezvăluire care ridică multe semne de întrebare… Bodi încă are domiciliul în casa ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o relație tumultuoasă, presărată cu împăcări și despărțiri, dar și cu episoade violente, pe care fosta lui soție le-a recunoscut recent. În cele din urmă, cei doi s-au despărțit… definitiv, însă e greu de spus totuși ce s-ar fi întâmplat dacă, între timp, omul de afaceri nu ar fi fost arestat într-un dosar de proxenetism.

Bianca-divort-Alex-Bodi2-1Bianca-divort-Alex-Bodi2-1

Bianca Drăgușanu, călcată de mascați

Recent, printr-un joc al întâmplării a ieșit la iveală un nou detaliu surprinzător… Andreea Mantea i-a făcut o farsă Biancăi Drăgușanu, care a fost protagonista emisiunii sale, Trăiri alături de Andreea Mantea, farsă care, în contextul în care fostul soț al blondinei se află în arest la domiciliu, a creat multă agitație…

Bruneta a mers acasă la Bianca, sub pretextul că dorește să-i facă un cadou Sofiei, dar, între timp, a reușit să ascundă mai multe obiecte de valoare în locuință. Ce a urmat a fost halucinant. Casa Biancăi a fost în scurt timp de mascați, care, evident, au găsit corpurile delicte plantate acolo…

Citește și: Ce dietă ține Anda Adam, la 40 de ani: „Mănânc ca să supraviețuiesc”/ INTERVIU

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi! Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Citește și: Gheorghe Gheorghiu se însoară din nou, la 66 de ani! Cine e femeia care l-a făcut să spună adio burlăciei

Citește și: Jurnalistul Liviu Iancu a murit. Autorul romanului Xanax a făcut infarct

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au același domiciliu!

Știind că nu are nimic de ascuns, inițial Bianca Drăgușanu nu s-a panicat și i-a lăsat pe așa-zișii oameni ai legii să își facă datoria. În timp ce citea mandatul de percheziție însă, Andreea Mantea a făcut o descoperire neașteptată în privința situației locative a lui Alex Bodi… Fostul soț al Biancăi încă are domiciliul în casa ei, lucru confirmat chiar de blondină.

Aflată în stare de șoc, Bianca a recunoscut că Alex Bodi încă are domiciliul la ea…

Andreea Mantea: Ce e asta? 

Bianca Drăgușanu: Mandat de percheziție! Dar la mine? De ce la mine? De ce eu?

Andreea Mantea: A… Stă aici? Are domiciliu aici?

Bianca Drăgușanu: Da! Încă. 

Andreea Mantea: Mandat de percheziție domiciliară, emis astăzi… Autorizez efectuarea percheziției domiciliare a imobilului numit… Hiiiii! 10 milioane de euro?

Bianca Drăgușanu: Hai, frate! Nu există așa ceva!

Andreea Mantea: Femeie! Fostul tău soț locuiește aici!

Bianca Drăgușanu: Da, încă da! Aici are buletinul. Nu și l-a schimbat încă. Dar asta e casa mea, el nu locuiește aici. Vă rog frumos să mergeți la el acasă. Nu mi se pare normal. Asta este casa mea”. 

În acest moment, Alex Bodi, după ce a stat 29 de zile după gratii, a fost plasat în arest la domiciliu încă 29 de zile. În luna noiembrie, omul de afaceri a fost arestat într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane, fiind acuzat că ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-ar fi obligat să se prostitueze.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton