A murit Lin Qi, producător Netflix. Avea 39 de ani și a fost otrăvit cu ceai

 Cica Cristina
.

Lin Qi, producătorul Netflix și directorul companiei Yoozoo Group, a murit la 39 de ani. În urma anchetei s-a stabilit că magnatul ar fi fost otrăvit cu ceai. Deja s-a stabilit cine este suspectul principal: ar fi vorba despre unul dintre colegii săi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Este doliu în lumea filmului, după ce producătorul Lin Qi a murit! Miliardarul a fost otrăvit cu ceai chiar în ziua de Crăciun. S-a deschis o anchetă în acest caz, iar oamenii legii au deja un principal suspect.

Se pare că un coleg, al cărui nume de familie ar fi Xu, a vrut să scape de Lin Qi, potrivit BBC.

Netflix-2Netflix-2

Lin Qi a murit în spital

Lin Qi a fost internat în spital, după ce a început să acuze stări de rău. Inițial, era stabil, însă starea sa de sănătate s-a înrăutățit în cursul zilei de vineri. Ulterior, compania Yoozoo a anunțat moartea fondatorului său.

Adio. Vom fi împreună, vom continua să fim amabili, să credem în continuare în bunătate și să continuăm lupta împotriva a tot ceea ce este rău', au transmis reprezentanții companiei Yoozoo.

Citește și: Jurnalistul Liviu Iancu a murit.Autorul romanului Xanax a făcut infarct

Citește și: Lucian Ionescu a murit.”Impresarul vedetelor” era în stare gravă din cauza COVID-19

Citește și: Maria Macsim Nicoară, mezzosoprana din Iași, a murit după o lungă suferință.Se infectase cu COVID-19 în spital

Citește și: O influenceriță de 24 de ani a murit de anorexie!S-a stins în brațele prietenei sale

Lin Qi a murit otrăvit cu un tip special de ceai

Lin Qi ar fi fost otrăvit de un coleg care s-ar fi ocupat de partea de producție de filme a companiei. Presa locală relatează că Lin Qi ar fi fost otrăvit cu un tip special de ceai, o băutură chineză fermentată.

Lin Qi era miliardar, iar averea sa s-ar fi ridicat la aproape 960 milioane de lire sterline. Lin Qi era renumite pe piața jocurilor din China, dar și în domeniul producției de filme.

În urmă cu 11 ani, Lin Qi a fondat Yoozoo și a condus cu succes compania.

Sursa foto: Profimedia, pixabay

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton