Bianca Drăgușanu, derapaj la adresa femeilor scunde: "Dacă nu ești înaltă, nu ești om"

 Dumitrache Laura
.

Bianca Drăgușanu, derapaj la adresa femeilor scunde. Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc. În vârstă de 40 de ani, vedeta arată foarte bine și a fost înzestrată de la mamă natură cu un corp frumos. Blondina este cunoscută pentru numeroasele intervenții estetice pe care și-a le-a făcut de-a lungul anilor. Recent, Bianca Drăgușanu și-a spus părerea despre femeile scunde.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu, derapaj la adresa femeilor scunde. Bianca Drăgușanu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Frumoasă, inteligentă și persoană asumată, Bianca a ajuns să fie în topul celor mai râvnite femei din showbiz-ul românesc. Vedeta a trecut prin multe schimbări de-a lungul anilor și nu s-a lăsat niciodată până când nu a ajuns la cea mai bună formă a sa.

bianca dragusanubianca dragusanu

Recent, vedeta a fost invitată într-o emisiune online unde a vorbit despre numeroase publice. Bianca Drăgușanu și-a spus părerea despre femeile scunde, inclusiv despre vedeta internațională Kim Kardashian. Fosta soție a lui Victor Slav a făcut o afirmație surprinzătoare la adresa acesteia. Blondina a spus că, în opinia ei, „dacă nu ești înaltă nu ești om', afirmație ce poate fi considerată un derapaj la adresa femeilor scunde, pentru că nu ar trebui să catalogăm oamenii după aspectul fizic. Cu atât mai mult, știm cu toții că înălțimea NU depinde de noi.

Citește și: Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate la adresa Danei Budeanu. Ce crede, de fapt, despre creatoarea de modă:„Mi se pare femeia…'

Citește și:Dani Mocanu, primele declarații din arestul la domiciliu, acuzat de tentativă de omor:”Sunt nevinovat”

Citește și:Fiica Ilenei Sterp are probleme de sănătate:”Sunt într-o perioadă în care nu mai răsare soarele”

Citește și: Ce este nictofobia, boala de care suferă Lidia Buble, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Bianca Drăgușanu, derapaj la adresa femeilor scunde

Bianca Drăgușanu se află în prezent cu Gabi Bădălău. Vedeta a fost invitată în emisiunea online „ZigZag' moderată de comediantul George Tănase, unde au abordat numerose subiecte. Blondina a recunoscut că se gândește că își mai facă multe operații estetice și își dorește să aibă formele lui Kim Kardashian.

Bianca Drăgușanu este o femeie înaltă și consideră că cele scunde nu sunt atrăgătoare, fapt ce a stârnit multe controverse. „De exemplu, Kim Kardashian. Eu cred că dacă ea ar fi fost o femeie mai înaltă, măcar cu 10-15 cm era mai mișto decât e, dar are niște forme… pe care eu mi le doresc foarte mult și lucrez la asta. Doar că ea e foarte pitică așa… Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă nu ești om! Nu mă face să zic lucruri care să… Eu sunt înaltă și îmi plac femeile înalte, dar asta nu înseamnă că am vreo problemă cu femeile care sunt scunde. Au și ele norocul lor că pot lua papainoage și pot părea înalte. Ai avantaje și dezavantaje. Fiind mică de înălțime ai multe avantaje. Mi se pare că femeile cu adevărat frumoase sunt cele înalte. De ce Miss Unvers are peste 1.80m?', a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, despre persoanele care vorbesc urât despre ea

Bianca Drăgușanu a fost deseori criticată pentru faptul și-a făcut numeroase intervenții estetice. Cu toate acestea, vedeta nu s-a simțit jignită și consideră că mulți care vorbesc urât despre ea, de fapt, o plac.

„Mulți care vorbesc nașpa despre mine mă admiră. Practic sunt un fel de fanii mei ascunși. Sunt mai fani decât fanii mei, pentru că ăștia își fac timp să te caute, să îți dea comentarii și să facă milioane de instagramuri false', a mai spus Bianca.

Bianca o admiră mult pe Dana Budeanu

În cadrul aceleiași emisiuni, Bianca Drăgușanu a vorbit și despre Dana Budeanu, creatoare de modă. Fosta asistentă tv a avut numai cuvinte de laudă la adresa designerului, declarând că este o femeie puternică.

De-a lungul timpului, Dana Budeanu a apărat-o pe Bianca Drăgușanu, declarând că multe femei vor să fie în locul ei. „Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea. O ador! În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă…Băi, e deșteaptă rău de tot! E puternică și miserupistă. N-o interesează nimic de gura lumii. Face istorie femeia asta, crede-mă!', a mai spus Bianca Drăgușanu.

Sursa foto: Instagram/Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton