Bianca Comănici și Bogdan Mocanu s-au afișat împreună: "Este într-o perioadă sensibilă, vrea afecțiune"

 Oana Pantazi
.

Bianca Comănici și Bogdan Mocanu au câștigat primul sezon al show-ului Puterea Dragostei, iar fanilor le-ar fi plăcut să-i vadă împreună. Iată că, recent, cei doi s-au afișat la braț, la un eveniment monden, iar asta a aprins din nou speculațiile. Iată ce spun cei doi foști concurenți despre relația dintre ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dat fiind că, la un moment dat, Bianca Comănici a recunoscut că l-a plăcut pe Bogdan Mocanu, apariția lor surprinzătoare la petrecerea Elle a redeschis subiectul, chiar dacă, au spus ei, s-au întâlnit întâmplător. Iată ce spun cei doi despre relația lor actuală!

bianca-comanici-3bianca-comanici-3

Bianca Comănici și Bogdan Mocanu s-au afișat împreună

Bianca Comănici și Bogdan Mocanu au fost surprinși împreună la petrecerea Elle, unde, spune fosta concurentă de la Puterea Dragostei, s-au întâlnit întâmplător.

„Am fost invitați, am onorat invitația. Am zis să venim să socializam și să reluam legături cu oameni cu care nu am mai vorbit demult. Cel puțin, cu unii nu ne-am mai văzut de doi ani,” a spus Bogdan Mocanu pentru wownews.

Pe de altă parte, fostul concurent de la Puterea Dragostei mărturisește că nu este prima oară când s-a întâlnit cu Bianca și că țin legătura, între ei existând o relație de prietenie.

„Ultima săptămână am petrecut-o mai mult în studio decât în casa. Cu Bianca m-am mai întâlnit la diverse evenimente, doar că suntem foarte ocupați în ultimul timp„, a mai dezvăluit el.

Citește și: Cum arată noul apartament al lui Bogdan Mocanu. O chiuvetă costă 6.000 de lei și, per total, a depășit bugetul cu 80.000 de euro

Citește și: Cum a descoperit Bianca Comănici că unul dintre foștii ei iubiți o înșela: „L-am căutat, m-am uitat pe hartă și…”

Citește și: De ce s-a despărțit Bogdan Mocanu de iubita lui misterioasă: „Pur și simplu, este o perioadă…’

Citește și: Designerul lui Carmen Iohannis, care a îmbrăcat-o la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, reacție acidă către Cătălin Botezatu, după ce i-a criticat rochiile: „Ne cunoaștem de foarte mulți ani'

Cei doi au mărturisit, de altfel, că au participat împreună la emisiuni, au colaborat la vodeoclipuri, iar Bianca l-a dat de gol pe Bogdan în privința intențiilor sentimentale…

„El cântă mai bine în realitate, să știți. E și un scriitor foarte bun. El e cu muzica, eu cu colaborările mele. Pentru prima data în doi ani de zile, Bogdan este deschis să găsească pe cineva (…) „Bogdan este într-o perioadă sensibilă, vrea afecțiune”, a spus Bianca, după care a adăugat, în glumă: „Este disperat să-și caute iubită”, a glumit Bianca.

Bogdan Mocanu își dorește o iubită

Chiar dacă s-a dedicat muzicii, fostul concurent de la Puterea Dragostei a recunoscut că este deschis unei relații. După ce Bianca Comănici l-a ironizat, cu prietenie, Bogdan Mocanu a recunoscut că, deși nu este neapărat setat pe asta, nu ar spune nu dacă în viața lui ar apărea cineva.

Nu sunt în căutare, dar sunt deschis. Eu am apărut cu două la braț, dar am o relație de prietenie cu ele„, și-a dezvăluit Bogdan Mocanu actualul statut sentimental.

Pe de altă parte, acesta a povestit că, recent, a fost extrem de impresionat, la o nuntă, de dansul mirilor… Însă cu toate că nu i-au scăpat prezențele feminine demne de interes, a plecat tot singur acasă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton