Bianca Drăgușanu a plecat cu Alex Bodi, dar se întoarce singură din Hong Kong: ”El rămâne aici”

 Stamen Diana
.

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi și au plecat împreună în Hong Kong. După numai câteva zile petrecute acolo, vedeta se întoarce singură, iar motivul l-a spus chiar ea. Alex Bodi este un bărbat extrem de ocupat și nu are mereu timp de plimbări.

Și-au făcut bagajele și au plecat în China, iar acolo s-au răsfățat în cele mai de lux locații și în cele mai scumpe magazine de haine. Deși au plecat împreună, Bianca Drăgușanu se întoarce singură acasă. Vedeta a mărturisit că iubitul ei mai rămâne în China, pentru că este un bărbat foarte ocupat și are o mulțime de lucruri de rezolvat acolo.

„Da, mă întorc singură, pentru că el rămâne aici. El a venit cu treabă, nu a venit numai să se plimbe. El a venit cu treabă și el muncește în fiecare zi, de dimineață până seara', a precizat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu a primit niciun inel de logodnă de la Alex Bodi, iar cu un inel nu se face primăvară după cum spune ea. „Ce sunt, mă, prostiile astea? Exagerările astea? Păi, ce crezi, că cu un inel se face primăvară? Poate cu un sac de inele'a spus vedeta.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, vacanță de vis în China. Vedeta și-a luat o pereche de papuci de 7.900 de dolari din Hong Kong

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Cum au fost surprinși cei doi

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton