Bia Khalifa, mesaj dur după ce Anisia Gafton a câștigat Sunt celebru, scoate-mă de aici: "Eu sunt Regina și Giani este Regele"

 Laciu Andreea
.

Bia Khalifa a fost una dintre cele mai controversate figuri dintre concurenții sezonului 2 „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Nici acum nu s-a putut abține, așa că Bia Khalifa a dezvăluit că nu este de acord cu rezultatul finalei și nu consideră că Anisia Gafton merita titlul de „Regina Junglei”. A intrat în conflict atât cu rivalii din cealaltă echipă, cât și cu proprii ei colegi, pe care îi critică și după terminarea competiției.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

A fost protagonista unor momente care i-au șocat pe telespectatorii Pro TV, precum a fost cel în care l-a înjurat pe Cornel Palade. A fost, de altfel, chiar descalificată din competiție, după ce a îmbrâncit-o și a jignit-o pe Ami, dar se pare că Bia Khalifa nu este dispusă să îngroape securea războiului.

bia-khalifa-1bia-khalifa-1

Bia Khalifa, despre experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Fosta concurentă „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” s-ar întoarce oricând în jungla din Republica Dominicană și se arată încântată de experiența trăită în show-ul de la Pro TV. Consideră că a cunoscut și oameni pe placul ei și a dezvăluit că a căzut la pace cu Cornel Palade, dar Bia Khalifa nu are cuvinte frumoase de spus și despre Anisia Gafton.

„Ca orice experiență din viață mea, constructivă. Am cunoscut oameni mișto. Eu nu am venit nepregătită, neînvățată. Probabil am dezvoltat niște chestii pe care le știam deja. Nu pot să zic că am învățat ceva. Și nici nu am avut de la cine. Se pare că i-am învățat pe mulți din emisiune câte ceva, un pic din toate. Cu Giani, cu Cristi, cu Mara și cu Cornel. (n.r. cu cine a rămas prietenă)

Și Radu a venit să mă salute, îmi pare bine că și-a dat seama că a greșit în emisiune. Chestia asta m-a făcut să mă simt mai bine. Consider că este un pas bun pentru el și doar un om deștept știe să-și dea seama când greșește. Mi-am recreat părerea bună pe care o aveam despre Radu, că niciodată nu am spus ceva rău despre el, am avut o părere bună”, a declarat Bia Khalifa, în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Citește și: Ce spune AMI despre Bia Khalifa, după ce a înjurat-o la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Colegii m-au avertizat de cum am intrat în junglă, nu e pe deplin sinceră' / EXCLUSIV

Citește și: Cheloo, mesaj controversat după plecarea lui Mihai Bendeac de la iUmor: „Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat'

Citește și: Tania Popa, reacție dură după ce Bia Khalifa a fost descalificată la Sunt celebru, scoate-mă de aici: „Coșmarul vieții mele”

Citește și: Cum l-a ajutat Cătălin Măruță pe Viorel Lis să-și rezolve problemele de sănătate. Oana Lis:„A plătit din banii lui personali…'

Este nemulțumită de victoria Anisiei Gafton

Bia Khalifa este revoltată de rezultatul show-ului de la Pro TV. Ea consideră că Anisia nu merita să plece acasă cu marele premiu.

„Eu sunt Regina și Giani este Regele. Eu am câștigat emisiunea, cine a luat premiul… Giani merită. Doar eu și Giani meritam (premiul, n. red.). Nu doar că am luptat cel mai mult. Am fost reali, n-am mințit. Aici sunt niște valori normale, iar persoanele care sunt așa sunt invidiate. Cum am fost și eu. Au încercat să mă atace că sunt dezbrăcată, că sunt nu știu cum.

Arăt bine! Îmi pare foarte rău că arată… ca naiba toate! Și îmi pare rău pentru ele. Și ele ar vrea să fie că mine, sau, nu știu, poate, unii ca Giani. Și Cristi consider că merita să ajungă în finală. Îmi pare foarte rău că nu a ajuns printre finalișți. Mereu mă confrunt cu o grămadă de critici pentru că sunt și voi fi mereu o femeie invidiată. Am 21 de ani și am tot ce-mi doresc”, a mai dezvăluit fosta concurentă.

Ce planuri are Bia Khalifa de sărbători

Fosta concurentă de la Pro TV abia așteaptă să stea alături de cei dragi de sărbători. Nu își dorește cadouri materiale, pentru că are deja tot ceea ce își dorește.

„O să fiu cu familia și de Crăciun, și de Revelion. Consider că nu trebuie să irosesc timpul… Nu foarte des stăm cu familia și eu voi profita de sărbători. Eu am tot ce-mi doresc. Deja am ajuns într-un punct, atât de multe chestii am încât nu mai vreau nimic. Nu-mi mai doresc chestii materiale, ci emotive. Vreau să fiu fericită în continuare.

Nu știu dacă am foarte multe, dar am tot ce-mi doresc eu.  Eu pot să port și haine de la second hand că tot am haz. Da. De ce nu? Sunt multe care-și cumpără, dar nu toate recunosc. Îmi iau multe chestii oversize de la un anumit brand pentru că numai acolo se găsesc, nu se mai fabrică, și e foarte mult materialul.

Eu nu fac curat în garderobă pentru că am menajeră. Hainele pe care nu le mai port, deși am doar haine prea mișto, le dau la menajera mea sau surorilor mele sau cuiva din familie”, a concluzionat Bia Khalifa.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton