Betty Salam, întrebată dacă a fost înșelată de soțul său, în cei șapte ani de căsnicie: „L-am prins cu mesaje, dar…”

 Borcilă Andreea
.

Betty Salam, întrebată dacă a fost înșelată de soțul său, în cei șapte ani de căsnicie. Ea și Cătălin Vișănescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp și au împreună rodul iubirii lor, un băiat în vârstă de patru ani. Fiica lui Florin Salam recunoaște că nu a fost tot timpul doar lapte și miere, însă a știut cum să mențină o relație de lungă durată. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Betty și Cătălin Vișănescu sunt soț și soție de șapte ani și au împreună un băiețel, pe Matthias Ștefan, în vârstă de patru ani. Chiar dacă la început, tatăl șatenei nu părea să fie de acord cu relația fiicei sale, până la urmă, și-a dat seama că cei doi sunt făcuți unul pentru celălalt. 

betty-salam-7betty-salam-7

Invitată într-un podcast, fiica manelistului a dat câteva detalii din intimitatea familiei sale. Ea a spus cum se înțelege cu soțul ei, dar și cum reușește să mențină căsnicia. Iată ce a declarat!

Citește și: Betty Salam, dezvăluiri despre starea tatălui ei, înainte de primul lor concert împreună.Cum se simte acum Florin Salam

Citește și: De ce nu a fost Betty Salam la înmormântarea mamei sale, Fănica:„Tot ce s-a întâmplat atunci am văzut pe internet'

Citește și: Amalia Enache și-a dus fiica la Disneyland Paris. Ce problemă a avut vedeta:„Am rău de…'

Citește și: Fane Vancică a fost reținut pe Aeroportul Otopeni, după ce și-a lovit amanta cu bestialitate. Ce le-a spus polițiștilor, la audieri:”Îi place să fie bătută”

Betty Salam, întrebată dacă a fost înșelată de soțul său, în cei șapte ani de căsnicie

Betty Salam, actuală Vișănescu, a fost invitată în podcastul moderat de Oana Radu, la detectorul de minciuni. Fiica lui Florin Salam a povestit cum se înțelege cu soțul său, Cătălin, dar și ce sacrificii face pentru ca relația să funcționeze. Șatena recunoaște că-i mai verifică telefonul partenerului din când în când. 

Îi mai verific și eu telefonul. Îi verific atunci când eu sunt sigură de ceva și vreau mă asigur și mai tare. L-am prins cu mesaje, dar astea sunt trecătoare. Eu sunt genul de persoană care nu iartă. Că văd un mesaj, asta nu e motiv pentru care trebuie să divorțăm. Mă deranjează că nu comunică atât de mult cu mine. Mă enervează că nu e mai sociabil, a mai spus Betty Salam în podcastul de pe YouTube. 

Ce diferență de vârstă e între Betty Salam și soțul ei 

De-a lungul timpului, cei doi au preferat să fie discreți cu privire la relația lor. Betty Salam a vorbit, la un moment dat, despre modul în care percepe diferența de vârstă dintre ea și soțul ei și despre impactul pe care îl are asupra căsniciei lor.

Fiind mai mare cu 11 ani decât mine, și-a dorit foarte tare să aibă copii. Mai mult pentru el am făcut asta pentru că îl vedeam că își dorește foarte tare.

Abia atunci am realizat foarte tare când mi-am văzut copilul. Nu îmi dădeam seama ce înseamnă să ai copil. A fost o întâmplare la noi. Parca Dumnezeu l-a trimis. El a avut o problema, am mai vorbit pe la televizor despre asta, dar s-a înțeles greșit. Nu a fost să fie cu celelalte fete. S-a întâmplat la mine, a dezvăluit Betty Salam potrivit kanald.ro.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton