Bella Santiago dezvăluie de ce mama ei nu vrea să vină la nuntă sa: „M-am supărat un pic, dar...”. Ce a avertizat-o Teo Trandafir / EXCLUSIV

 Radulescu Ruxandra
.

Bella Santiago dezvăluie pentru viva.ro de ce mama ei nu vrea să vină la nunta artistei. Bella Santiago și logodnicul ei, Ionuț Grigore, se vor căsători, iar artista a făcut toate pregătirile, însă marea dezamăgire a fost că mama ei nu fi prezentă la nuntă. Bella Santiago ne-a vorbit, în cadrul evenimentului organizat de VIVA, despre boala mamei sale, dar și despre avertismentul lui Teo Trandafir cu privire la un obicei ce ar putea să ducă la divorțul ulterior de soțul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bella Santiago și logodnicul ei, Ionuț Grigore, se vor căsători pe 26 mai, într-o ceremonie, la care au fost invitate 200 de persoane. Vedeta a pregătit câteva suprize atipice pentru invitați. Bella Santiago s-ar putea să cânte chiar la propria ei ceremonie, deși Teo Trandafir a avertizat-o că acest gest i-ar putea aduce ghinion. Bella Santiago ne-a spus, în cadrul evenimentului VIVA! Shopping With Stars, de la ParkLake, de ce mama ei nu vrea să vină la nunta artistei și ne-a povestit cum se înțelege iubitul ei cu viitoarea mamă-soacră.

bella-santiago-2023-1bella-santiago-2023-1

Bella Santiago dezvăluie de ce mama ei nu vrea să vină la nunta sa

Din familia ta vin doar câteva persoane?

O să vină verișorul meu din Italia, cu care am copilărit împreună la bunici și el a plecat în Roma și a rămas acolo, dar mi-a spus că o să vină la nunta mea, și o să mai vină verișoara mea, care e în Spania. Sper să vină și unchiul meu. Mi-a zis mama din Filipine: „Lasă că vine fratele meu care stă în Spania”, pentru că mama nu mai vrea să vină.

De ce crezi că mama ta nu mai vrea să vină la nunta ta?

Mama are 68 de ani și niciodată nu a călătorit, în viața ei, cu avionul și chiar înante mi-a spus că vine. A fost la doctor și i-a zis doctorul că are probleme cu spatele, are probleme cu spatele de mult, are scolioză și având în vedere vârsta ei, e mai greu să călătorească și să stea în avion 16 ore. O înțeleg și pe ea, dar m-am supărat un pic, dar după aceea am înțeles.

Citește și: La ce alimente a renunțat Bella Santiago pentru a se menține la 48 de kilograme:’Eu așa m-am obișnuit de la bunica mea…’ / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Mitoșeru și Bella Santiago îl înlocuiesc pe Bursucu la Teo Show.Ce rol are fiecare

Cum se înțelege mama ta cu viitorul tău soț?

Soțul meu și cu mine am fost recent în Filipine, am amândoi o lună la mama și în fiecare zi când se trezește mama, cumpără un kilogram de mango pentru soțul meu, pentru că știe că-i place foarte mult. Îi place foarte mult de el.

Tu și cu soțul tău aveți de gând să faceți și un copil, în viitorul apropiat?

Avem planuri să facem un copil sau chiar doi. Așteptăm să se întâmple. Sperăm de mult un copilaș sau gemeni. Cum va fi.

Bella Santiago: „Teo mi-a spus ultima dată…”

La petrecerea ta de nuntă, ai de gând să cânți?

Da, o să cânt. Am auzit că în România, dacă cânți la nunta, ta este ceva greșit. Mi-a zis Teo Trandafir „Dacă cânți la nunta ta, înseamnă despărțire”. Când m-am văzut ultima dată cu Teo, mi-a spus ultima dată: „Nu cânta la nunta ta, o să vorbesc cu soțul tău să nu cânți la nunta ta”, dar am zis că o să cânt, voi începe chiar de la biserică, o să cânt la biserică și la petrecere.

Marele eveniment va avea loc pe 26 mai și ai ales deja două rochii de nuntă, una pentru ceremonia din biserică și una pentru petrecerea, de după. Spune-ne puțin cum vor arăta ținutele de nuntă.

Soțul meu nu a văzut rochia de ceremonie. Rochia de la petrecerea de nuntă va fi un pic mai pe stilul meu. La biserică voi avea o ținută mai cuminte pentru că vrem să facem la biserica catolică și acolo vreau să fiu mai acoperită, iar la petrecere vreau să fiu eu, să dansez, să mă distrez.

FOTO: Eli Driu, Kanal D, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton