Bebeto, fiul cuplului Prodanca-Reghe, este audiat la Judecătoria Buftea, astăzi: „Merge alături de sora lui”

 Miniosu Alexandra
.

Bebeto, fiul cuplului Prodanca-Reghe, va fi audiat la Judecătoria Buftea, astăzi. Vestea a fost dată de Anamaria Prodan, în urmă cu scurt timp. Totodată, impresara a precizat că Laurențiu Jr. va fi însoțit de către sora lui, Sarah. Conform spuselor agentului FIFA, în sală, cu Bebe, nu au voie decât avocatul și judecătorul. Iată ce mesaj dur are ea pentru Laurențiu Reghecampf!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bebeto, fiul cuplului Prodanca-Reghe, va fi audiat la Judecătoria Buftea, astăzi. Zilele trecute, Anamaria Prodan a lipsit de la cea de-a doua înfățișare în procesul de divorț și și-a trimis doar avocatul. Joi, 2 iunie, va fi audiat băiatul ei și al lui Laurențiu Reghecampf, Laurențiu Jr, după cum a anunțat chiar impresara. El va merge însoțit de fiica cea mică a vedetei, Sarah.

bebeto-audiat-1bebeto-audiat-1

Așadar, astăzi, 2 iunie, la Judecătoria Buftea va fi audiat Laurențiu Reghecampf Jr. După audierea lui urmează să se judece Ordonanța Preşedinţială întrodusă de tatăl lui, Laurențiu Reghecampf, pentru stabilirea programului de vizită a lui Bebeto.

Citește și: Laurențiu Reghecampf regretă că și-a reînnoit jurămintele cu Anamaria Prodan:„Nu trebuia să particip la acel eveniment'

Citește și: Reghe, adevărul despre averea lui, după ce Anamaria Prodan a spus că l-a făcut celebru:„Poate și ea a fost ajutată că am fost antrenor de fotbal'

Citește și: Cum s-a schimbat viața Valentinei Pelinel de când s-a căsătorit cu Cristi Borcea:„Nu este greu să fii doamna Borcea, pentru că nu este o etichetă. Sunt soția unui bărbat…'/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Salam și Roxana Dobre, nuntă cu fast la malul mării.Ce tradiție nu au respectat mirii la marele eveniment

Bebeto, fiul cuplului Prodanca-Reghe, este audiat la Judecătoria Buftea, astăzi

Anunțul a fost făcut public chiar de către Anamaria Prodan. Impresara a lipsit, zilele trecute, de la cea de-a doua înfățișare în procesul de divorț cu Reghe. A ales atunci să-și trimită doar avocatul, pe Oleg Burlacu. În prezent, agentul FIFA este în Emiratele Arabe Unite, astfel că fiul ei, Bebeto, va fi însoțit la audierea de la Judecătoria Buftea de către sora lui, Sarah Dumitrescu Prodan.

Anamaria Prodan a făcut și primele declarații în acest sens. A avut o altă reacție acidă la adresa lui Laurențiu Reghecampf, spunând că ar fi „păcatul lui' că „își târăște copilul în așa ceva', făcând referire la fiul lor, Laurențiu Jr., alintat Bebeto.

„Nu are voie în sală cu Bebe decât avocatul și judecătorul! Va merge Bebeto cu Sarah la judecătorie mâine. Eu sunt în Emirate acum! Nu comentez că îmi e rușine de rușinea lui. Pentru noi am mai zis: a murit!

Laurentiu Jr. va merge alături de sora lui și de avocat în fata judecătorului. Este păcatul lui, caci își târăște copilul în așa ceva. Dumnezeu îi va da exact ce trebuie. Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil și familie.', a transmis Anamaria Prodan, pentru Click!

Anamaria Prodan, după ce s-a spus că nu a vrut să-i primească pe cei de la Autoritatea Tutelară

Acum ceva timp, Laurențiu Reghecampf a introdus o Ordonanță președențială. Prin aceasta, antrenorul solicita custodia comună, dar și dreptul ca fiul său, Bebeto, să-l poată vizita la Craiova ori de câte ori dorește el.

Luna trecută, Anamaria Prodan s-a trezit cu Autoritatea Tutelară la vila sa de la Snagov. Mai întâi, au apărut speculații conform cărora impresara nu ar fi vrut să-i primească pe cei de la Autoritatea Tutelară și s-ar fi ales cu amendă de 500 de ron. Impresara a susținut însă faptul că cei de la Autoritarea Tuteară ar fi greșit, de fapt, adresa.

„Asta va decide numai copilul! Nu poate să-l oblige nici o lege pe copilul meu să meargă la Craiova, dacă el nu vrea! Este de toată jena ce s-a întâmplat! Mi-a trimis Autoritatea Tutelară la Snagov, dar adresa era greșită. Căutau doamnele respective un număr care nu există pe strada noastră', a spunea Anamaria Prodan, pentru aceeași sursă, la acea vreme.

De ce a introdus Laurențiu Reghecampf Ordonanța președințială

Laurențiu Reghecampf a decis să introducă Ordonanța președințială după ce încă soția lui, Anamaria Prodan, nu i-ar fi permis să-și vadă fiul, pe Bebeto, decât în prezența ei, la Snagov.

La începutul lunii aprilie, pe data de 4, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au stat față în față la tribunal. La procesul de divorț, ea a fost însoțită de doi dintre copiii ei, Sarah și Bebeto. Cel din urmă provine din relația cu Reghe și are 13 ani.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după mai bine de un deceniu de relație

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la divorț după o căsnicie de mai bine de un deceniu. Acum două săptămâni, antrenorul a devenit din nou tată de băiat, pentru a treia oară. Actuala lui iubită, Corina Caciuc, a născut un băiețel perfect sănătos, pe care l-au numit Liam.

Reghe are în total 3 băieți: Liam, din actuala relație cu Corina Caciuc, pe Laurențiu Reghecamf Junior din căsnicia cu Anamaria Prodan și pe Luca Reghecampf, fiul lui cel mare, din mariajul cu Mariana Pfeiffer.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton