Băutura pe care Anca Țurcașiu o consumă zilnic. A renunțat la apa din comerț: "Este un stil de viață..."

 Raiciu Adriana
.

Băutura pe care Anca Țurcașiu o consumă zilnic. Anca Țurcașiu este și va rămâne întotdeauna o prezență extrem de plăcută pentru publicul larg. Pe lângă cariera impresionantă, este atentă și fizicul său. Recent, actrița le-a spus internauților ce băuturca consumă în fiecare zi, după ce a renunțat la apa din comerț.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu este o femeie cu adevărat frumoasă, iar asta nu o spunem doar noi, ci și sutele sau chiar miile de fani din mediul online. Pe lângă cariera impresionantă, îndrăgita actriță este atentă și la fizicul său, ajungând să arate excepțional la vârsta de 52 de ani.

1-Anca-1024×498-11-Anca-1024×498-1

Recent, Anca Țurcașiu le-a spus internauților că a apelat la un truc magic, pe lângă faptul că este atentă la ce produse alimentare mănâncă și în ce cantitate. Iată care este băutura pe care artista o consumă în fiecare zi!

Citește și: La 52 de ani, Anca Țurcașiu e pregătită pentru o nouă relație sentimentală:Sunt în plină formă, forță și deschisă, absolut!' / EXCLUSIV

Citește și: Anca Țurcașiu, despre relația cu Gabriel Fătu, după ce au postat mai multe fotografii împreună:”Suntem ca frații”

Citește și: CRBL a vândut toate proprietățile din România pentru a se muta în Spania:'Am plecat cu 3 camioane'

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au așteptat 3 ani să fie împreună:„Părinții și-au dorit să ne vadă fericiți’

Băutura pe care Anca Țurcașiu o consumă zilnic. Nu mai bea apă din comerț

Anca Țurcașiu se pare că a apelat la un truc magic, care o ajută să se simtă atât bine fizic, cât și psihic. De ceva timp, a renunțat la apa din comerț și folosește una ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități.

De asemenea, nu o folosește pentru consumul de zi cu zi, ci chiar se spală cu ea, gătește și are grijă să spele și fructele și legumele cu aceasta..

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea.', a mărturisit Anca Țurcașiu pentru Click!.

Nu i-a plăcut niciodată să-și facă intervenții estetice, însă a fost mereu atentă la ceea ce îi cere corpul ei. Astfel, de mai bine de 20 de ani, artista a renunțat la carne, după mai multe cărți citite pe acest subiect.

E un stil de viață, nu este o dietă. Nu știu ce avantaje sau dezavantaje are pentru că nu vreau să dau sfaturi. Nu recomand, nu forțez pe nimeni să îl adopte. E un stil de viață pe care l-am ales în urma unor cărți pe care le-am citit. M-au motivat că nu este sănătos să mănânci carne. Cu toate acestea, fiecare trebuie să își asculte corpul, gândurile, sufletul. Poate ție nu îți priește acest stil de viață. De exemplu, familia mea mănâncă și carne și totul este minunat.', spunea aceasta în urma cu mai mulți ani.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton