Dramele prin care a trecut Irina Petrea, alias „Super Nanny”: „Sunt o femeie care a trăit destul”

 Borcilă Andreea
.

Dramele prin care a trecut Irina Petrea, cunoscută pentru emisiunea Super Nanny. Celebra dădacă a fost și este, în continuare, apreciată de părinți și copii. În spatele carierei de succes, vedeta are o poveste de viață impresionantă, care i-au lăsat, uneori, urme adânci. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Irina Petrea, în vârstă de 53 de ani, a devenit cunoscută publicului larg în perioada 2005-2006, când a prezentat reality show-ul Super Nanny, de la postul Prima tv. Vedeta a schimbat viețile multor familii, inclusiv a celor care doar se uitau la emisiunea de parenting și au învățat niște lecții importante. 

irina-petrea-9-1irina-petrea-9-1

Recent, celebra dădacă a fost invitată la interviul moderat de Mihai Ghiță, În oglindă, de pe YouTube. Super Nanny a vorbit sincer despre perioada care i-a marcat viața și anume, atunci când într-un timp foarte scurt și-a pierdut ambii părinți. Acum câteva luni, s-a stins din viață și fratele ei.  

Citește și: O mai ştiţi pe Supernanny, cea mai iubită doică de la TV? Ironia sorţii:Irina Petrea adoră copiii, dar nu poate avea unul. / Boala de care suferă

Citește și: Drama Irinei Petrea. „Supernanny” nu poate avea copii din cauza unei afecțiuni:„Nu se poate face nimic'

Citește și: Cum arată Yasmine, iubita lui Pepe, la câteva zile după ce a născut.Prima imagine cu tânăra mămică

Citește și: Jorge, despre soția lui, după zece ani de relație:'N-am cu cine să mă…'

Dramele prin care a trecut Irina Petrea, cunoscută pentru emisiunea „Super Nanny'

Îndrăgita dădacă are o poveste de viață impresionantă. În spatele zâmbetului ei și a carierei de succes, vedeta a trecut prin momente tragice, care i-au marcat existența. Părinții ei s-au stins din viață într-un interval scurt de timp, iar acum câteva luni vedeta și-a pierdut și fratele. Totodată, a privit, pe camerele de filmat, cum cea care i-a dat viață a murit singură. A ezitat să se uite pe înregistrări, dar a făcut-o pentru că era ultima ei amintire cu ea în viață.

„În ultimii doi ani, mi-am pierdut ambii părinți. În 2020 a murit tata, în condiții foarte oribile. Făcuse un accident vascular cerebral în decembrie 2019. (…) N-am putut să nu mă uit. Am ezitat dacă s-o fac. Mi-a fost foarte greu pentru că a murit singură. Iar de curând a murit și pisica mea. Poate să pară stupid. În decembrie am descoperit-o cu un cancer. Pentru că mama a murit singură acasă, tata a murit singur în spital, nu mai puteam să mai las o ființă să moară singură. Am stat toată iarna cu pisica mea', a povestit Irina Petrea.

Super Nanny: „Sunt o femeie care a trăit destul'

Irina Petrea a mai spus că oricât de dureros ar fi, ea a încercat să accepte aceste pierderi deoarece este ceva firesc. A mai spus că îi îndeamnă pe părinți să îi învețe pe copii că moartea face parte din viață.

„Există copii care nu sunt duși la înmormântarea bunicilor. Am avut eu copii care au rămas orfani de mamă, de tată. Cumva, chiar și după ce s-a dus mama, am zis că sunt o femeie care a trăit destul, care și-a văzut mama murind pe cameră. Oare cum o fi pentru acești copii care și-au văzut mamele murind cu ochii lor?', a mai continuat ea în emisiune.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton