Câți bani vrea Isabela de la Daniel Onoriu, la divorț: "Când el stătea pe canapea şi se uita la filme, eu eram pe şantier cu muncitorii"

 Dumba Gabriela
.

Isabela Onoriu a vorbit despre partaj și banii pe care îi cere lui Daniel Onoriu, la divorț. Aceasta a specificat clar că nu are nevoie de milă sau cadouri din partea soțului ei, ci doar de ceea ce i se cuvine în mod legal în urma căsătoriei. Isabela Onoriu a dezvăluit că a muncit foarte mult, în timp ce soțul ei se uita la filme sau se relaxa, acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rebeca Onoriu susține că soția lui Daniel Onoriu vrea bani în schimbul libertății lui. Mătușa pilotului de raliuri vine cu o serie de acuzații dure la adresa Isabelei. Aceasta a aflat prin intermediul avocaților că ar avea pretenții financiare pentru a-și retrage plângerile și ordinul de protecție. Pe de altă parte, Isabela Onoriu susține că nu este adevărat.

daniel onoriu si isabela DIVORTdaniel onoriu si isabela DIVORT

Câți bani vrea la partaj Isabela Onoriu de la soțul ei, Daniel Onoriu

În timp ce Daniel Onoriul susține că fosta lui parteneră de viață l-a șantajat și i-a cerut sume uriașe de bani, Isabela susține că nu i-a cerut niciun leu, ci partajul. Pe de altă parte, Daniel Onoriu susține că va face tot posibilul ca încă soția lui să nu primească nimic din averea lui.

'Eu nu i-am cerut lui absolut niciun ban. Vreau să clarific chestia asta. Nu a fost discuţie de bani ca să iasă din arest. Eu i-am cerut partajul, lucru care mi se pare absolut normal şi firesc pentru că eu am muncit în anii aceştia, în timp ce el stătea pe canapea şi se uita la filme şi se juca jocuri acasă, eu eram pe şantier cu muncitorii. Eu nu am stat şi am dormit.

Nu i-am cerut absolut nicio sumă de bani. Eu am medierea făcută, acolo spune clar avocatul, şi implicit eu prin avocat, vreau doar partajul, atât. Nu am cerut ”vreau atât ca să ieşi din arest”.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican se mută în casă nouă:„Facem Crăciunul aici. Imagini cu locuința lor

Citește și: De ce nu a divorțat încă Alina Sorescu de Alexandru Ciucu. Avocata artistei a oferit detalii despre proces:Urmăm pașii stabiliți de instanță

Citește și: Whats UP, cuvinte dure la adresa lui Ruby și Shift. De la ce a pornit conflictul:Încheiem prietenia

Doamne fereşte, niciodată nu aş face aşa, nu sunt omul care şantajează sau care vrea să obţină ceva prin diverse modalităţi. Nu eu l-am pus să se autodenunţe sau să încalce un ordin. Nu eu. El singur s-a autodenunţat, a sunat la Poliţie din faţa blocului meu, că dacă nu-l arestează, el nu pleacă', a spus Isabela la Antena Stars.

Isabela încă este agasată de Daniel Onoriu, după ce a ieșit din arest

Daniel Onoriu contiună să o agaseze pe Isabela, deși are interzis să ia legătura cu ea. În caz contrar, el se poate întoarce în arest. Isabela Onoriu este hotărâtă să scape de denigrarea lui, însă în mod legal.

'El neavând voie să mai ia legătura cu mine sau să spună diverse chestii, voi lua şi eu măsurile legale. El în continuare îmi trimite mesaje, mă sună, lucru interzis de judecător, dar încerc să iau toate măsurile legale ca să îl opresc din denigrarea asta pe care o face el', a spus Isabela.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton