Bănel Nicoliță regretă divorțul de fosta soție. Fotbalistul recunoaște că a pus cariera înaintea familiei, în timpul căsniciei: „Am renunțat la copiii mei, a fost o greșeală”

 Raiciu Adriana
.

Bănel Nicoliță regretă divorțul de fosta soție. Bănel Nicoliță regretă că a pus fotbalul înaintea familiei, la doi ani de la divorț. A început să practice fotbal de la o vârstă fragedă și nu se gândea că o să ajungă în punctul în care să dea totul pentru acest sport. Bănel Nicoliță a vorbit acum despre cel mai mare regret al vieții sale, dar și despre relația pe care o are acum cu familia sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bănel Nicoliță regretă divorțul de fosta soție. Bănel Nicoliță regretă că a pus fotbalul înaintea familiei, la doi ani de la divorț. Bănel Nicoliță este unul dintre cei mai cunoscuți și talentați fotbaliști din țara noastră. A fost pasionat de acest sport încă de mic și a ajuns să joace ani la rând pentru echipa Steaua, dar și pentru echipa națională a României. Pasiunea pentru fotbal l-ar fi adus pe acesta în prag de divorț, deoarece el și soția sa s-au despărțit la ceva timp după ce el a început să finanțeze echipa de fotbal CS Făurei.

banel-nicolita-1banel-nicolita-1

În cadrul unui interviu, Bănel Nicoliță a vorbit deschis despre ceea ce se întâmplă în viața lui la momentul actual, dar a mărturisit că are și anumite regrete. Iată declarațiile făcute de acesta!

Citește și: Ce sumă uriașă de bani a refuzat Bănel Nicoliță pentru a participa la Survivor:„Pe mine nu mă interesează…’

Citește și: În ce relații a rămas Bănel Nicoliță cu fosta soție. Cristina a spus adevărul:'Fiecare decide pentru el însuși'

Citește și: Ce meserie ar fi vrut Amalia Enache să practice, dacă nu are fi fost prezentator TV:'Mi-ar fi plăcut să…'

Citește și: Vica Blochina a împlinit 47 de ani.Vedeta s-a sărutat cu Irisha, la petrecerea de ziua ei

Bănel Nicoliță regretă divorțul de fosta soție

Acum și-a deschis școala de fotbal și este extrem de încântat că va putea să formeze noi fotbaliști. Însă, situația pe care a avut-o cu CS Făurei nu o să o uite prea curând, întrucât atunci a renunțat la tot, chiar și la familie, pentru a-și îndeplini visul.

Recent, în cadrul unui interviu, fostul fotbalist de la Steaua a mărturisit că acum regretă că și-a pus fetițele și soția pe locul doi deoarece nu a ieșit nimic cum trebuie.

Da! Oamenii pot recunoaște, ei știu ce am făcut eu pentru acel oraș. În primul rând am renunțat la familia mea frumoasă, la copiii mei. Am renunțat la banii mei și la cariera mea de fotbalist! Pentru ce? Pentru mine nu mai există acel oraș, din toate punctele de vedere. Nu mai vreau să mai aud de nimic, nici de primar, nici de toată lumea. Au fost niște decizii proaste atunci. A fost o greșeală, e unul dintre regretele mele!„, a spus Bănel Nicoliță, potrivit Ciao.

Întrebat în continuare care este cel mai mare regret al său, Bănel Nicoliță a spus: „Că am renunțat la fotbal și la familie!”.

Cum se înțelege Bănel Nicoliță cu fiicele sale

Chiar dacă căsnicia cu soția lui a luat sfârșit, sportivul se implică activ în creșterea celor două fetițe.

Minunat! Din punctul meu de vedere sunt un tată minunat și le cresc cu toată dragostea. Și atunci când sunt lângă mine simt că sunt iubite. Le fac toate plăcerile și încercăm să le oferim, împreună cu fosta mea soție, cea mai mare dragoste. Ne dorim să simtă dragostea noastră și să nu le lipsească nimic„, mai spune acesta, potrivit sursei citate anterior.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton