Băiatul lui Megan Fox poartă doar rochii de prinţesă. Şi copiii Angelinei Jolie şi ai lui Charlize Theron stârnesc controverse vestimentare!

 Dumba Gabriela
.

Megan Fox este adesea criticată pentru că îi permite fiului său în vârstă de şapte ani să poarte rochii de prinţesă şi nu doar o dată fanii i-au reproşat, pe reţelele de socializare, că distruge familia tradiţională. Pe de altă parte, unul dintre copiii adoptaţi de actriţa Charlize Theron, un băiat de şapte ani pe nume Jackson poartă mai mereu rochie şi accesorii de fată. Fetele Angelinei Jolie sunt deja celebre pentru hainele masculine pe care le poartă încă de mici.

Angelina JolieAngelina Jolie

„Am auzit de la unii oameni că nu sunt de acord că băiatul meu poartă rochii. Le spun că nu-mi pasă, are peste 4 ani și dacă vrea să poarte astea, atunci să le poarte. Cred că la 4-5 ani e momentul să se distreze. Nu dăunează nimănui faptul că poartă o rochie. Dacă asta vrea, noi îl susținem”, a încercat Megan Fox să clarifice situaţia.

În urmă cu ceva timp, Megan a distribuit pe contul său de Instagram o fotografie cu Noah costumat în Regina Elsa din Frozen. Reacţiile la această imagine au fost contrarii, iar în timp ce unii se întrebau de ce îl lasă să poarte rochii pe fiul său, alţii susţineau alegerea actriţei.

Subiect de controversă este şi Charlize Theron, care a adoptat doi copii, un băiat şi o fată, însă ambii copii se îmbracă la fel, şi anume în rochii.

Dacă despre Shiloh, fiica de 13 ani a Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt ştim deja, de mult timp, că şi-a luat o identitate masculină şi cere să i se spună John, şi micuţa Vivienne pare să adopte stilul băieţesc al surorii sale biologice. Fetița în vârstă de 11 ani a fost fotografiată anul trecut cu un look masculin.

Procesul de schimbare al lui Shiloh a început pe când avea numai 3 ani, atunci când a renunțat la hainele de fete. Brad Pitt a declarat, la un moment dat, că Shiloh răspunde doar atunci când este strigată „John'. Despre Shiloh s-a scris chiar că ar urma un tratament foarte dificil de schimbare de sex. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton