Băiatul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf își dorește o mașină de lux la majorat. Cât costă bolidul

 Stamen Diana
.

Peste doar câteva luni, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf va împlini 18 ani. Luca își dorește o mașină de lux la majorat, iar cu siguranță tatăl lui îi va face pe plac. Bolidul pe care acesta și-l dorește costă peste 100.000 de euro, însă banii nu sunt o problemă pentru ei.

Acum, Luca locuiește împreună cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf în Dubai, iar până acum stătea în Germania, acolo unde locuiește mama lui. Tânărul va împlini peste doar câteva luni 18 ani și deja știe ce cadou vrea de ziua lui.

Luca Reghecampf își dorește o mașină care costă peste 150.000 de euro, iar cea care l-a dat de gol a fost chiar Anamaria Prodan. Luca i-ar fi povestit surorii lui că și-ar dori o anume mașină.

„Ăsta urmează și ăsta mare… face 18 acum. Am înțeles că ai vorbit cu sor-ta că vrei Bentley”, a spus Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Se pare că cel care i-a dat ideea să își cumpere această mașină a fost chiar tatăl lui. „Mașină. Nu știu încă (n.r. model). O să vorbesc cu tata. (…) A fost idee de la tata (n.r. Bentley)”, a spus Luca.

În imagini o puteți vedea și pe iubita lui Luca Reghecampf. Tânăra nu vorbește limba română, ci doar germană și engleză. Iubita lui Luca a fost foarte bine primită în familia Reghecampf.

Citește și: Ce avere a moștenit Anamaria Prodan de la mama ei. Ionela Prodan a fost darnică și cu nepoții

Citește și: Laurențiu Reghecampf, detalii din căsnicia cu Anamaria Prodan: 'La noi în casă femeia are ultimul cuvânt'

FOTO: Instagram

Familia Anamariei ProdanFamilia Anamariei Prodan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton