(P) Cum să te îmbraci primăvara când este încă frig afară?

 Sava Elisabeta
.

Primăvara este un anotimp dificil pentru alegerea ținutelor de zi cu zi. Soarele de amiază te îmbie să renunți la hainele groase și chiar să le muți pe rafturile din spate ale dulapului pentru a face loc topurilor și bluzelor cu mânecă scurtă. Dar diminețile nu te lasă să ieși din casă fără un schimb gros la tine care să-ți țină de cald în drum spre birou. Ce este de făcut? Cu ce merge să ne îmbrăcăm primăvara?

Dacă știi cum să profiți de vreme și să o faci să lucreze' în avantajul tău, primăvara poate fi cel mai distractiv anotimp pentru o femeie! În teorie sunt atât de multe reguli legate de ținuta de primăvară, dar practic, vremea este atât de schimbătoare încât ai voie să le încalci pe toate! De aceea, în loc să te gândești la ce nu ai voie să faci primăvara, relaxează-te și vezi cum poți să te distrezi cuc=t mai multe din articolele tale vestimentare în acest anotimp.

4 Trucuri vestimentare pe care să le încerci primăvara

#1 Cizme și rochii de vară? Cum să nu!

În perioadele de tranziție încălțămintea este de obicei cel mai călduros element al ținutei. Frigul vine de la picioare și dacă ai grijă de ele cum trebuie, în rest poți să te îmbraci aproape cum vrei tu. Ai undă verde dacă vrei să porți pantaloni scurți și ghete îmblănite; Poți să adopți un stil punk-rock cu fustă și bocanci fără ca cei din jur să vrea să-ți ghicească preferințele muzicale; Și în plus, nu uita că cizmele din piele, înalte, strânse pe picior, se potrivesc de minune cu rochii de vară înflorate!

#2 Încă poți să te îmbraci în straturi

Layering-ul este un trend foarte popular în sezonul rece care nu numai că îți ține de cald, dar și arată foarte sofisticat! De aceea, nu renunța încă la el și mai joacă-te puțin cu texturile, culorile și materialele cât încă nu-ți este cald cu două-trei straturi de haine pe tine. Acum e timpul să combini veste din diferite materiale cu jachete ușoare de primăvară sau să porți hanorace pe sub geci de blugi sau de piele!

#3 De la birou, gata de petrecere

Primăvara e unul din acele anotimpuri când nu este neapărat nevoie să dai fuga acasă de la birou înainte de o petrecere. În zielele ocupate în care munca peste program nu-ți permite să-ți schimbi ținuta, asigură-te că ajungi la timp la evenimentele de seară cu prietenii purtând pe sub sacoul office rochii de ocazie minimaliste care să se potrivească în ambele contexte. Doar împrospătează-ți machiajul cu un fard care să-ți complimenteze privirea, fă-ți buzele seducătoare cu roșu aprins și lasă-ți părul să cadă liber pe umeri. Vei fi cu siguranță Cenușăreasa serii!

#4 Alb chiar și înainte de Paște

Cine a spus că albul nu este pentru sezonul rece înseamnă că nu s-a gândit la miile de posibilități în care poți purta această culoare astfel încât să nu pară că te îmbraci punându-te contra vremii de afară. Mai ții minte de cizmele din piele, lungi și strânse pe picior de mai sus? Merg foarte bine și la jeanși albi, aducându-i pe aceeași undă cu anotimpul, chiar dacă temperaturile de peste zi scad până la 0 grade. Lucru valabil și la rochiile albe! În plus, chiar dacă albul dă luminozitate întregii ținutei și o face să pară mai potrivită pentru zilele senine de vară, în combinație cu negru, maro, gri, bleumarin, albastru, bej sau kaki devine cât de rece cu putință. De aceea nu mai aștepta Paștele ca să-ți îmbraci piesele vestimentare albe! Asortează-le doar cu culori neutre și încălțăminte închisă la vârf și ai undă verde să le porți și primăvara.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton