Vladimir Drăghia a plecat la Exatlon, sezonul 3, cu o condiție. Totul e clar acum, a dezvăluit chiar el!

 Pirvu Cristina
.

Vladimir Drăghia face parte din nou din show-ul Exatlon, dar de data aceasta din postura de antrenor. Iată ce rugăminte a primit de la şefi atunci când a semnat noul contract!

De aproximativ cinci zile, Vladimir Drăghia şi familia sunt în Republica Dominicană. Acesta este noul antrenor al uneia dintre echipe. A semnat un nou contract cu şefii de la Kanal D pentru o nouă colaborare. Acesta a primit şi un avertisment. Nici el şi nici soţia nu pot divulga vreun amănunt din emisiune.

Se pare că nu poate dezvălui acum nici măcar pe cine antrenează.

„Am auzit că în sfârșit pot spune unde sunt și ce fac. 🙂 Nu mă întrebați, vă rog, ce nu puteți afla din surse oficiale, pentru că e clar că nu pot spune mai multe. 🙂 Sunt la @exatlonromania , le am cu mine pe @alice.cavaleru și Zora, sunt antrenor, iar sezonul ăsta deja arată foarte bine. Am câteva zile de când îmi las din voce, genunchi și suflet pe traseele sezonului 3 și îmi place să cred că se vede, se simte.

Să înceapă jocurileeee!, a scris Vladimir Drăghia pe Instagram.

Vladimir Drăghia nu a plecat singur în Republica Dominicană, la „Exatlon'

Vladimir Drăghia nu va mai prezenta emisiunea FanArena de pe Kanal D deoarece a primit o misiune şi mai importantă. Primul câştigător al acestui concurs va debuta acum pe postul de antrenor. Noua provocare îi surâde.

De data aceasta, el nu a vrut să mai stea departe de familie. Alice, soţia, şi Alaia Zora, fiica lor, l-au însoţit. Toţi trei se vor bucura de temperaturile din Republica Dominicană. Alice Cavaleru a avut şi un mesaj pentru cei care o urmăresc în mediul online.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton