Ce se va întâmpla cu averea lui Elvis Presley, după moartea fiicei sale, Lisa Marie. Ea era unica moștenitoare

 Radulescu Ruxandra
.

Ce se va întâmpla cu averea lui Elvis Presley, după moartea fiicei sale, Lisa Marie. Fiica lui Elvis Presley s-a stins fulgerător din viață la vârsta de 54 de ani, în urma unui stop cardiac. Ea era unicul copil al celui denumit „Regele Rock’n’Roll”, iar mulți se întreabă ce anume se va întâmpla cu averea lui Elvis. Deși inițial, Elvis Presley strânsese de 100 de milioane de dolari de-a lungul vieții, din cauza inflației suma a scăzut considerabil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce se va întâmpla cu averea lui Elvis Presley, după moartea fiicei sale, Lisa Marie. Lisa Marie Presley, unică fiică a „Regelui Rock’n’Roll” a avut un sfârșit dragic și, asemenea, tatălui ei, s-a stins din viață, timpuriu, la 54 de ani, din cauza unui stop cardiac. Artista era singura moștenitoare a imperiului clădit de tatăl ei, ce valorase la un moment dat 100 de milioane de dolari și cuprinde și faimosa reședință Graceland. Averea lăsată de Elvis s-a devalorizat de-a lungul vremii, din cauza inflației. La un momennt dat, artistul, care a vândut peste 600 de milioane de albume, nu valora mai mult de 5 milioane de dolari.

lisa-marie-presley-dead-at-54-19730101_99-d34af0549c3c4c73a10a2520ddffab76lisa-marie-presley-dead-at-54-19730101_99-d34af0549c3c4c73a10a2520ddffab76

Ce se va întâmpla cu averea lui Elvis Presley, după moartea fiicei sale, Lisa Marie

În prezent, moștenirea „Regelui Rock’n’Roll” se ridică la 23 de milioane de dolari, potrivit publicației Forbes. Moartea fiicei artistului, Lisa Marie Presley, unica moștenitoare a averii, a generat mai multe semne de întrebare cu privire la ce anume se întâmpla cu imperiul lui Elvis.

Lisa Marie Presley urma să primească reședința Graceland, câteva milioane de dolari și toate veniturile generate de drepturile de autor din muzica tatălui ei. Fiica marelui s-a stins din viață brusc, însă a lăsat în urmă trei fiice, Riley, Harper și Finley.

Singurul ei fiu, Benjamin, s-a sinucis în 2020, Lisa Marie fiind profnd marcată de acest moment.

Citește și: Lisa Marie Presley și-a dedicat ultima postare de pe Instagram fiului ei decedat: „Nu treci peste, nu mergi mai departe”

Citește și: Lisa Marie Presley, o viață plină de drame. Și-a pierdut tatăl, fiul și a fost dependentă de droguri: „Mă simțeam un om foarte singur”

Câți bani a primit Priscilla Presley din averea lui Elvis, după divorț

Elvis Presley a murit pe 16 august 1977, iar în acel moment averea lui se ridica la valoarea de 20 de milioane de dolari. Artistul a vândut peste 600 de milioane de albume în întreaga lume și câștiga câte un milion de dolari pentru un singur concert. Discografia sa numără 21 de albume și 35 de single-uri, situate pe primul loc la nivel internațional.

Chiar și în prezent piesele lui Elvis generează venituri care se ridică la un total de 39 de milioane de dolari. Priscilla Presley, fosta soție a lui Elvis, a primit după divorțul de acesta 725.000 de dolari.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton