Rețetă de bruschete cu ton, roșii și mozzarella

 Oana Pantazi
.

Când timpul nu este în favoarea ta, poți rezolva rapid problema cinei sau a micului dejun cu o rețetă de bruschete cu ton, roșii și mozzarella. Desigur, peștele este baza, însă, în ceea ce privește restul combinațiilor, sky is the limit. Iată cum se fac cele mai bune bruschete cu ton, roșii și mozarella!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de bruschete cu ton. Peștele are nenumărate proprietăți benefice pentru sănătate și chiar dacă este asociat cu pâine și ulei de măsline, evident, în cantități rezonabile, pericolul unei gustări hipercalorice nu există. Așadar, în doar 15 minute, deci fără prea mult efort, veți prepara o masă gustoasă și extrem de sățioasă.

Rețetă de bruschete cu ton, roșii și mozzarella

Dat fiind că, în ziua de azi, timpul dedicat gătitului este tot mai limitat, cei mai mulți dintre noi apelează la take-away sau la mâncăruri semipreparate. Iată însă că puteți găti acasă, în doar 15 minute, o cină delicioasă și mult mai sănătoasă. Iată de ce ingrediente aveți nevoie pentru a prepara niște savuroase bruschete cu ton, roșii și mozzarella!

Citește și: Rețetă de prăjitură la cană.E gata cât ai clipi!

Citește și: Sashimi duet de somon și ombrina cu sos asiatic de mango.Rețeta lui Chef Hadad

Citește și: Rețetă salată de icre de știucă.Simplu și rapid!

Citește și: Rețetă mâncare de cartofi fără carne.Ca la mama acasă!

Ingrediente

  • pâine integrală (preferabil, baghetă)
  • 2 căței de usturoi
  • o cutie de ton consevat în ulei (80 g)
  • 150-200 g mozzarella
  • o roșie
  • ulei de măsline
  • busuioc
  • sare și piper (după gust)
  • o lămâie/lime
  • avocado (opțional)

Cum se prepară bruschetele cu ton, roșii și mozzarella

Pâinea se feliază (vă recomandăm pâine integrală cu semnințe), se spreiază pe ambele părți cu ulei de măsline, se presară sare și piper după gust, iar apoi se introduc la cuptor pentru 5-10 minute, până când se rumenesc. După ce se scot, se freacă feliile pe ambele părți cu usturoi.

În timp ce se coace pâinea, tocați cubulețe roșiile (se lasă puțin la scurs), mozzarella și avocado (dacă vă place) și mărunțiți busuiocul. Amestecați-le apoi într-un castron împreună cu peștele (cu tot cu ulei) și stoarceți lămâie deasupra.

La final se pune amestecul de ton, mozzarella și roșii peste pâinea prăjită și se ornează cu frunze de busuioc mărunțit. Este un preparat perfect atât pentru micul dejun, cât și pentru cină.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton