Ce mesaj i-a transmis Aurelian Temișan lui Adrian Enache după cearta pe care au avut-o: ”Ne leagă foarte multe lucruri și...”. În ce relații sunt acum

 Calin Maria Bianca
.

Ce mesaj i-a transmis Aurelian Temișan lui Adrian Enache după cearta pe care au avut-o. Nu mai este un secret pentru nimeni schimbul de replici pe care Aurelian Temișan și Adrian Enache l-au avut în urmă cu mai multe luni. Pe atunci, relația dintre cei doi prieteni și totodată colegi de breaslă era destul de sensibilă, însă, deși timpul a trecut, nu s-a mai auzit nimic despre acest subiect. Ei bine, recent, Aurelian Temișan a făcut o serie de declarații și totodată i-a transmis și un mesaj pe această cale lui Adrian Enache!

CITEȘTE REVSTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Aurelian Temișan este foarte deschis atunci când vine vorba despre viața lui profesională, însă nu numai. Nici când se deschide subiectul privind lucrurile din intimitatea sa, nu ezită și răspunde cu aceeași deschidere. Recent, artistul a oferit un interviu, unde a abordat mai multe discuții, inclusiv despre cearta dintre el și Adrian Enache.

adrian-enache-aurelian-temisan-si-daniel-iordachioaie-la-14-ani-de-la-destramarea-trupeiadrian-enache-aurelian-temisan-si-daniel-iordachioaie-la-14-ani-de-la-destramarea-trupei

După replicile dure dintre Aurelian Temișan și Adrian Enache care au ajuns în atenția tuturor, mulți au spus că nu mai este cale de împăcare între ei, prietenia lor fiind inexistentă la acel moment. Ei bine, se pare că lucrurile au luat o altă întorsătură, de fapt, iar relația dintre ei încă continuă. Iată ce s-a întâmplat după discuția aprinsă!

Citește și: Adrian Enache i-a răspuns lui Aurelian Temișan, după declarațiile referitoare la destrămarea trio-ului din care făceau parte: „Doar la concertele mele se pare că o să ne mai reunim. El nu ne-a chemat să…'

Citește și: Aurelian Temișan a primit o propunere neașteptată de la o tânără de doar 17 ani: „Este în firea umană să ispitească”

Citește și: Cine este Mircea Babagianu, noul iubit milionar al Ramonei Olaru. Este cu 9 ani mai mic decât ea

Citește și: Cristi Borcea a spus motivul pentru care ar divorța de Valentina Pelinel: „Nu poate să… pentru asta am ajuns la două divorțuri”

În ce relații sunt Aurelian Temișan și Adrian Enache după cearta pe care au avut-o

Aurelian Temișan nu s-a sfiit să vorbească despre scandalul care a fost între el și Adrian Enache. Artistul susține însă că în ciuda a ceea ce s-a scris în presă și s-a difuzat pe micile ecrane, el și Adrian Enache sunt în continuare în relații bune de prietenie. Ba mai mult decât atât, se întâlnesc destul de des la diferite activități pe care le practică împreună. De asemenea, a ținut să precizeze că ei nu pot fi niciodată la cuțite din punct de vedere al prieteniei, argumentând că-i leagă mult prea multe lucruri pentru a renunța la conexiunea dintre ei.

'Sigur că am mai vorbit cu Adrian Enache, ne vedem destul de des, la antrenament, la meciurile de fotbal. A fost şi el surprins de ceea ce a citit în presă. Am ajuns şi la o concluzie, dacă mai era cazul. Eu cu Adrian Enache pot ajunge la cuţite, aşa cum a scris presa, într-o singură situaţie. Dacă vom fi la vreo emisiune de gătit, iar unul dintre noi trebuie să câştige vreun concurs de tocat ceva. Altfel, noi doi la cuţie, nu prea se poate.

Ne leagă foarte multe lucruri. Ne leagă prea multe amintiri atât de pe scenă, cât şi din afara ei, de familie chiar, noi fiind prieteni foarte buni. Nu se pune problema învrăjbirii a mea împotriva lui sau a lui contra mea.' a declarat Aurelian Temișan pentru Fanatik.

Aurelian Temişan, mesaj pentru Adrian Enache

Aurelian Temișan nu doar că a ținut să precizeze că relația lui de prietenie cu Adrian Enache este în continuare una foarte bună și unită, ci a avut ocazia de a-i transmite și un mesaj. Fără a sta pe gânduri, artistul i-a spus bunului său prieten să aibă întotdeauna încredere în el și în relația pe care o au, argumentând că mereu și-au fost aproape și la bine și la rău.

'I-aş transmite să aibă încredere în continuare în prietenia noastră, aşa cum a a avut-o şi până acum, indiferent de ce momente am trăit amândoi. Nu toate au fost lacrimă, dar noi nu ne-am pierdut încrederea, având în vedere că suntem prieteni din 1989.', a mai continuat Aurelian Temișan.

Aurelian Temişan are planuri mari pe plan profesional

Aurelian Temișan nu s-a oprit cu declarațiile doar la disputa dintre el și Adrian Enache care a fost ștearsă cu buretele, ci a continuat să vorbească și despre domeniul profesional. Artistul are planuri mari când vine vorba despre muzică. Mai concret, își dorește ca în viitorul apropiat să colaboreze cu artiști renumiți și cunoscuți la nivel internațional.

'Aş vrea să încep colaborările cu artiştii internaţionali. Cu nume mari ale muzicii internaţionale, care au însemnat ceva în ultimii 20, 30, 40 de ani şi înseamnă în continuare şi în ziua de azi pe plan muzical. Dar şi cu artişti moderni, răsăriţi în ultimii ani, care sunt foarte sus cu box office-ul. Artişti pe care îi vizez şi colaborări care, cu siguranţă vor veni, una câte una, la momentul potrivit.', a concluzionat Aurelian Temișan pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton