Un turist american, impresionat de mâncarea românească din Piața Obor: ”Îi înțeleg pe români. Toate produsele sunt foarte proaspete și...”

 Calin Maria Bianca
.

Un turist american, impresionat de mâncarea românească din Piața Obor. Fără doar și poate, România este o țară frumoasă, vizitată de foarte multe persoane străine, gata să descopere minunățiile ei ascunse. Bogată în obiective turistice și istorice, cu tablouri de natură perfecte, mulți sunt cei care aleg ca și destinație de vacanță meleagurile românești. De curând, un turist american nu a putut ține doar pentru el lucrurile care l-au impresionat în vizita sa la noi în țară. Iată ce a povestit despre Piața Obor din Bucurști!

CITEȘTE REVSTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nick Benvenuto este medic în statul Philadelphia, SUA, și are o pasiune pentru călătorii în Europa. De curând a vizitat și România, iar experiența a fost una de neuitat, care i-a lăsat un gust plăcut la propriu. Acesta are o pagină web și un canal de YouTube, unde povestește despre toate drumețiile sale și împărtășește cu toți cei care-l îndrăgesc atât părțile bune, cât și pe cele negative.

Citește și: Ce sat din România apare în topul celor mai atractive obiective turistice din întreaga lume. Trebuie să-l vizitezi măcar o dată în viață!

Citește și: Cât costă un sejur de Paște la pensiunea familiei lui Răzvan Ciobanu: „Am început pregătirile pentru turiști”

Citește și: Cine este Mircea Babagianu, noul iubit milionar al Ramonei Olaru. Este cu 9 ani mai mic decât ea

Citește și: Cristi Borcea a spus motivul pentru care ar divorța de Valentina Pelinel: „Nu poate să… pentru asta am ajuns la două divorțuri”

Ei bine, privind călătoria sa din România și locurile vizitate, în mare parte, turtistul American a avut cuvinte de laudă, mai ales când a venit vorba despre mâncarea cu specific românesc, precum mici. De asemenea, a fost impresionat și de Piața Obor din București.

Un turist american, impresionat de mâncarea românească din Piața Obor

Turtistul American nu putea bifa vizita în România dacă nu petrecea cel puțin câteva ore în Capitală. Zis și făcut! În Capitală, Nick Benvenuto a avut numai întâmplări frumoase. Ajuns în Piața Obor nu a putut să nu observa cum toate produsele sunt foarte proaspete. De asemenea, a degustat o parte dintre mâncărurile specifice României. Da! Despre mici cu muștar este vorba. Bărbatul s-a declarat cu adevărat cucerit de gustul 'mititeilor' și nu a putut să nu vorbească despre ei pe pagina sa de travel.

Piața Obor este una extrem de animată. Și, la cât de populată e, cred că toată lumea își face cumpărăturile aici. Piața e atât de întinsă, nici nu știi unde se termină. Mă impresionează că toate produsele sunt atât de proaspete, nu ca în Asia de Est, de exemplu.

Mititeii sunt fantastici, sunt o mâncare națională în România. Și îi înțeleg pe români, sunt atât de gustoși și de suculenți mititeii cu muștar!', a povestit Nick pe canalul său de YouTube, notează adevarul.ro.

Turistul American a ținut să le recomande tuturor celor care vin în România să încerce mititeii cu muștar, explicând că acum îi înțelege pe români fiindă se laudă mereu cu ei și sunt nelipsiți de la petreceri.

Turistul American a avut parte și de un incident cu un vânzător

Turistul a fost impresionat și de numeroasele soiuri de struguri pe care le-a găsit la piață. De asemenea, când a ajuns la standul unei vânzătoare care vindea fructe și legume, Nick nu a recunoscut cătina, astfel că vânzătoare l-a lăsat să guste. Totuși, nu toate experiențele au fost atât de frumoase și plăcute. Ajuns la raionul de carne și pește, a avut parte de un incident, asta fiindcă vânzătorul nu era încântat de ideea că americanul filma, motiv pentru care l-a amenințat cu Poliția. Bineînțeles, turistul a precizat și acest detaliu, fiind încadrat la secțiunea mai puțin plăcută a vacanței sale.

Acel om nu a fost prea comunicativ. Însă nu înțeleg. Vindea carne și pește. Ce îi păsa dacă făceam poze la produse?', a spus Nick, revoltat de amenințările venite din partea celui care vindea produsele.

Per total, turistul American a fost foarte încântat de ceea ce a văzut în Piața Obor, mai ales când a degustat mâncărurile și produsele de pe tarabe. Totuși, reamintim că nu este singurul turist străin care are cuvinte de lauda despre România.

Sursă foto: captură video Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton