Aurelian Temișan a reacționat după ce finul său, George Burcea, a fost prins drogat la volan. "Nu suntem perfecți!"

 Oana Pantazi
.

La scurt timp după ce vestea despărțirii dintre Andreea Bălan și George Burcea a explodat în online, nașul de cununie al celor doi, Aurelian Temișan, a transmis primul mesaj referitor la situația cu care se confruntă cunoscutul cuplu.

După ce George Burcea a fost prins de către polițiștii Serviciului Rutier Ilfov în timp ce se afla la volan sub influența drogurilor, articolele privind divorțul dintre el și Andreea Bălan au luat amploare, părând că aceasta a fost picătura care a umplut paharul, ducând spre o despărțire ireversibilă. Astăzi, Aurelian Temișan, care alături de soția lui, Monica Davidescu, i-a nășit pe cei doi, a avut prima reacție pe contul de socializare, artistul postând o fotografie din ziua nunții Andreei cu George, în care el se afla alături de mire, însoțită de următorul comentariu:

„Nu suntem perfecți. Dar în toată imperfecțiunea noastră avem atât de multe de dăruit.
Naște frumosul în jur și apoi privește-ți în ochi fericirea creată.
Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău.

Idei… trăiri… viață… sentimente… II”
, a scris artistul, iar reacțiile fanilor săi nu s-au lăsat prea mult așteptate.

„Sunt momente în viață când traume din trecut ne doboară și alegem drumuri greșite”

Reacțiile fanilor artistului de pe contul de socializare nu s-au lăsat așteptate, aceștia exprimându-și regretul față de situația prin care trec acum Andreea Bălan și George Burcea.

„George ar trebui să ia exemplu de la așa nași !!!!🙏❤️ . Tare mă miră tot ce citesc și aud😔😔 si ma întristez , pt că nu cred așa ceva despre George… Ne-a creat o impresie așa bună, de când e cu Andreea, că sincer înainte nu auzisem de el. Păcat, noi îi iubim ca familie, ca artiști, ca oameni !!!🤗 Sper să aibă înțelepciunea să treacă peste aceste încercări !!!”

„Sunt momente în viață când traume din trecut ne doboară și alegem drumuri greșite, dar atunci când ești într-un cuplu, familia se luptă împreună, se ridică unul pe celălalt și, sa NU culce urechea la ce va spune lumea, lumea este rea, invidioasă, fiecare își da cu părerea… Dar ei ar trebui să fie puternici împreună să lupte și să încerce, să evite cât mai mult să expună viata privată…”

Cat de minunat❤️ Ce frumos ca puteti sa ii intelegeti si poate sa ii indrumati…❤️ E mare pacat ca se destrama totul… Multi avem niste bagaje grele… Important sa luptam pana la ultima secunda…Viata nu este numai roz… Nu le poti avea pe toate… dar credinta, dragostea si dorinta pot sa rastoarne muntii…„, sunt doar o parte dintre mesajele pe transmise de fani.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton