Nico și Alexandra, primele declarații după ce au fost eliminate de la Asia Express: "Nu aveam speranță că vom trece mai departe"

 Cica Cristina
.

Prima eliminare la Asia Express. Nico și fiica ei părăsesc competiția, după ce ancora a fost roșie. Cele două au menționat că nu aveau prea mari speranțe că vor trece în etapa următoare.

Nico-si-Alexandra-1Nico-si-Alexandra-1

Nico și Alexandra, prima echipă aliminată de la Asia Express. Cele două s-au clasat pe ultima poziție la cursa pentru ultima șansă. Primii care s-au salvat au fost Alex Velea și Mario Fresh, care săptâmâna trecută s-au aflat la un pas de eliminare.

Citește și: Momente tensionate între Nico și fiica ei la Asia Express:”Iar începi, țațo? Poți să-ți ții gura?”

Alexandra a declarat după eliminare că nu avea spreanțe prea mari că vor merge mai departe, însă a ținut să sublinieze cât este de fericită că a cunoscut oameni minunați în concurs și că a luat parte la această aventura alături de mama sa.

„Îți dai seama că ești ofticat când știi că poți mai mult. Sinceră să fiu nu aveam speranță că vom trece mai departe. Era de așteptat. Sunt foarte fericită, pentru că am cunoscut oameni minunați în acest concurs. Pot spune că asta va fi o amintire foarte frumoasă, mă bucur că am avut-o pe mama lângă mine. Îmi pare rău că nu mai pot să fiu cu voi, vă doresc multă baftă și spectacolul trebuie să continue.', a spus Andra, potrivit a1.ro.

Citește și: Nico a avut probleme de sănătate la Asia Express:„A trebuit să trag pentru amândouă'

Nico i-a cerut iertare fiicei sale la Asia Express

„Mă simt un pic stânjenită pentru că ziua de astăzi a fost foarte grea și ne-am descurcat extraordinar de bine, poate în celelalte zile a fost mai puțină concentrare, probabil de la mine. Am fi putut face mai mult dacă mă concentram mai bine. Ziua asta a fost chiar cea mai frumoasă pentru noi”, a i-a spus Nico Ginei Pistol.

De asemenea, Nico și-a cerut iertare fiicei sale pentru că nu a putut face mai mult: „Eu am încurcat-o, la modul că ea putea mult mai mult decât mine și a trebuit să mă aștepte pe mine până îmi reveneam. Asta e. E o diferență, totuși, de vârstă. M-am simțit prost. E foarte trist, îmi pare rău și iart-mă dacă am greșit.'.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cine este Alexandra Matei, concurentă la Asia Express.Nico și fiica ei au o relație puternică

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton