Viva Fresh - Duffy - Video

 Revista VIVA
.
A ales o cariera solo dupa ce s-a saturat ca toti colegii ei barbati sa-i faca avansuri. „Fiecare trupa in care am cantat mi-a creat impresia ca am o noua relatie, un nou iubit. Aproape fiecare producator a vrut sa se casatoreasca cu mine'.

Daca am fi auzit-o cantand fara sa o fi vazut vreodata, cel mai probabil am fi crezut ca e negresa – in stil Aretha Franklin (cu forme peste media unei generozitati moderate) sau diva stilata si abonata la „gym' ca Diana Ross, Tina Turner sau Whitney Houston, insa tot negresa pana la urma.

Duffy

Dar cum cei mai multi dintre noi ne-am lasat pacaliti de Anastacia (de care am fost siguri-siguri ca e cel putin mulatra), cu Duffy am fost mai precauti inainte de a-i intui originile, cu toate ca multi dintre fanii ei au jurat ca e black 100%. Nu poate fi vorba de un lant de coincidente inexplicabile – cunoscatorii stiu ca e de fapt un curent in toata regula care a inceput de cand The Beatles sau Rolling Stones s-au inspirat din muzica neagra americana.

Gandindu-ne la asta, putem spune ca Duffy e „in trend'. S-a intors la anii 60 (ea fiind fana Ella Fitzgerald, Etta James, Betty Swan), s-a inspirat din lookul divelor de atunci – rochie mulata pana la genunchi, tocuri groase, coafuri voluminoase – si si-a adaptat vocea la soundul perioadei. S-ar putea spune ca a cunoscut succesul peste noapte, cel putin asa se pare la prima vedere, ceea ce nu se stie insa este ca viata ei (asta desi are numai 24 de ani) ar fi un feedback bun pentru un roman de familie-politist-de dragoste. Nu a facut un caz din asta si nici nu a pozat in victima neconsolata. A avut curajul de a porni singura la drum, fara sa astepte nimic de la nimeni, cel putin nu de la familia ei dezorganizata.

Versuri autobiografice

Relatia cu Mark Durston, primul ei iubit, a durat 5 ani si toti prietenii cuplului credeau ca cei doi se vor casatori si vor ramane impreuna toata viata. Dar cand Duffy a inceput sa aiba din ce in ce mai multe proiecte muzicale, lucrurile s-au deteriorat pana s-a ajuns la despartire. Se pare ca pentru ea a fost un moment foarte greu, mai ales ca Mark a fost primul ei iubit si nu s-a gandit niciodata ca nu el ar fi printul ei pe cal alb. Asa se face ca multe din piesele de pe albumul „Rockferry' sunt inspirate din viata ei personala, mai ales hitul „Mercy'. „E un cantec despre libertatea sexuala, despre cum sa fii tu insuti si sa nu faci nimic din ceea ce nu vrei', a marturisit artista.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton