Victoria Beckham - Aere Posh la Los Angeles

 Revista VIVA
.
Frumoasa? Discutabil. Desteapta? Socant, e dotata cu simtul umorului. Celebra? Fara doar si poate. Posh e cea mai vanata englezoaica de la Lady Di incoace. Ramane de vazut daca acum, proaspat aterizata pe meleaguri californiene, va declansa aceeasi isterie.

Probabil singurul neajuns in a fi nevasta lui Beckham e ca trebuie sa te tii dupa el prin lume, pe unde il poarta contractele cu echipele de fotbal. Recent, cuplul de aur al showbiz-ului a fost nevoit sa-si mute resedinta in L.A., in urma contractului de 4 ani pe care David l-a semnat cu Los Angeles Galaxy. New York-ul ar fi fost mai pe placul lui Posh, dar nici Beverly Hills-ul nu-i rau: e „dotat cu Rodeo Drive, unde poti face shopping ca-n filme, Hollywood-ul e la o aruncatura de bat, zona rezidentiala din Malibu le sta la picioare. In plus, cum insasi Victoria a remarcat „e tot timpul soare!. La Londra, mai rar.

Sa spui ca Victoria Beckham se da in vant dupa cumparaturi e redundant. Pentru vanzatorii din magazinele de lux, Posh Spice e sinonim cu „high price. Fashionista? Indubitabil: ceea ce poarta ea azi, vezi pe manechinul de plastic abia o luna mai tarziu. Dar, desi rapace cand vine vorba de tendinte, nu am surprins-o niciodata aratand de parca ar fi cazut sifonierul pe ea. Victoria iese din multimea shopaholicelor prin faptul ca are stil si tinteste sus, cat mai upper-class cu putinta, cu fiecare tinuta (chiar si in costum de schi). Gurile rele spun ca se straduieste un pic cam tare sa pozeze in lady, amintindu-i ca „de meserie e sotie de fotbalist. Posh se concentreaza pe jumatatea plina a paharului: daca lumea o barfeste, inseamna ca inca mai vinde. In plus, si-a lansat deja o linie de blugi, dVb Jeans, si o carte despre cum sa fii sic cu bani putini, „That Extra Half Inch and Everything in Between, care in UK, cel putin, au facut ravagii.

„Am ales Posh-Spice fiindca Boring-Spice nu ar fi sunat cool

Declaratia de sus apartine aceleiasi persoane care a marturisit in urma cu ceva timp ca nu suporta sa i se spuna „Vicky si ca evita sa zambeasca in fotografii pe motiv ca arata ingrozitor cand rade „cu dinti. Si totusi, nimeni nu a facut o stire soc cu titlul „Victoria Beckham are simtul umorului. Pacat, caci replicile ei savuroase ar fi putut sa sparga tiparul nevestei de fotbalist, al englezoaicei rigide, al scheletului cu sani, al scorpiei si al tuturor celorlalte sintagme de care presa de scandal s-a folosit pentru a o descrie. Descoperirea ca Posh are simtul umorului poate rivaliza in inedit cu sapaturile facute de arheologi in Valea Regilor. Asa ca ne simtim datori ca din seria soc sa reproducem urmatoarele: „Nu prea le am cu spaniola, dar in caz de urgenta majora, stiu sa intreb «Donde Gucci?», sau „Stiu ca nu prea le am cu cantatul. Muzica e mai mult un moft, plus apoteotica „Copiii mei rasfoiesc tabloidele de parca ar fi albume de familie. Cruz si Romeo cred ca e o chestie obisnuita ca mamicile si taticii sa apara in fiecare seara la TV.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton