Ursula Andress - Bomba Bond Girl

 Revista VIVA
.

Ursula Andress – Bomba Bond Girl

Ursula Andress – Bomba Bond Girl

Ursula Andress si-a trait din plin destinul de blonda sexy, avand de-a lungul timpului relatii cu unele dintre cele mai in voga staruri ale momentului. Jean-Paul Belmondo, Ryan O’Neal, Warren Beatty – toti acestia s-au bucurat de farmecul frumoasei Ursula Andress.

Marcello Mastroianni a fost si el barfit cum ca greseste asternutul cand vine Ursula Andress in Italia. In 1965, apar in Playboy niste fotografii artistice (dar nu mai putin nude) cu ea, facute in Jamaica de catre primul ei sot (si ultimul – Ursula nu a indargit prea mult ideea de a fi nevasta), actorul si regizorul John Derek. Ei bine, daca pentru unele actrite aceasta ar putea fi o manevra publicitara inspirata, pentru Andress s-a dovedit o prostie. La asta s-au adaugat niste scene fara perdea din „Perfect Friday” care au plasat-o imediat in categoria fetelor care se dezbraca pentru ca nu au altceva de facut. Nici de demonstrat. Nu era chiar drept, dar lumea e rea. In parte, Ursula Andress nici nu are ce regreta. Pana la finalul carierei sale, s-a comportat la fel de iresponsabil, de indiferent, de hedonist si de obraznic. A fost frivola si i-a placut. Fara sa declare altceva. Aparitia din „Dr. No” va ramane insa in istorie. Si publicul, si producatorii au fost atat de fascinati, incat s-a hotarat ca Halle Berry, in „Die Another Day”, sa poarte ceva asemanator. Acelasi model de bikini, de data aceasta portocalii, mai agresivi, mai sportivi. Pana si Halle Berry a fost ingrijorata ca nu se va ridica la nivelul senzualei protagoniste a scenei reper, cea din 1964: „Trebuia sa ies din apa asa cum a facut Ursula Andress in „Dr. No”. Cum sa retraiesti un moment care va fi probabil amintit mai mult decat orice alt film cu James Bond? M-a cam speriat”, a declarat actrita. Noi credem ca s-a descurcat onorabil.

In 1965, apar in Playboy niste fotografii artistice (dar nu mai putin nude) cu ea, facute in Jamaica de catre primul ei sot (si ultimul – Ursula nu a indargit prea mult ideea de a fi nevasta), actorul si regizorul John Derek.

Amurgul zeitei

Din 1979 s-a cumintit, traind peste 10 ani alaturi de Harry Hamlin, colegul ei din „Clash of the Titans” („Ciocnirea titanilor”). La 43 de ani a ramas insarcinata si a nascut un baiat, pe Dimitri. Cei doi s-au despartit, dar au ramas prieteni. Astazi, Ursula Andress locuieste cu fiul ei in Italia si are un prieten stabil, pe nume Lorenzo Rispoli. Se pregateste sa-si scrie memoriile si are in continuare acelasi mod relaxat de a vedea viata. Mai face cate un film, cate o emisiune TV. Si viseaza din cand in cand: „Pe vremea mea, femeile aveau forme si carne pe ele…”

De Iuliana Alexa; Fotografii: http://www.imdb.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton