Stefan Stan: Visul american implinit in Romania

 Revista VIVA
.

Uneori, extrem de rar, visul american prinde contur in Romania. Desi a locuit ani buni in New York, Stefan Stan (34) a devenit celebru odata cu castigarea concursului „Vocea Romaniei' (Pro Tv). Se vorbeste mult despre carisma lui, dar si despre trecutul sau tumultos.

Culmea e ca, desi ai locuit in SUA ani de zile, visul american a prins contur in Romania. New York-ul ti-a indeplinit, totusi, vreun vis?
Da, m-a maturizat.

Ai plecat in SUA pentru femeia pe care o iubeai, de care ulterior ai divortat. Mai tineti legatura, a aflat ca a fost casatorita cu Vocea Romaniei?

Nu, nu mai tinem legatura, iar ea si-a refacut viata.

Mai crezi in casatorie?

Da, de ce nu? Mai cred si in dragoste la prima vedere.

Biografia ta spune ca nu ai avut o viata usoara. Muncesti de la 16 ani, ai lucrat in fabrica, pe santier, ai cantat in baruri… De ce ai invatat sa te feresti in viata?

S-a scris cum ca am fost sarac, ca mi-au lipsit multe, ceea ce nu-i adevarat. Am avut tot ce
mi-am dorit si nu mi-a lipsit nimic. Nu am fost un copil sarac. Mama m-a trimis insa la munca pentru a invata sa apreciez tot ceea ce primesc, ca sa ma obisnuiesc cu munca. Am inceput sa muncesc de la 16 ani, nu din cauza dificultatilor financiare, ci pentru ca parintii mei au incercat sa ma invete ce inseamna munca si care este valoarea banului. Sa pot aprecia valoarea banului si sa invat ca lucrurile se obtin prin munca.
Am invatat sa ma feresc de omul prost si de femeile nervoase.

Viata ta pare, intr-adevar, sa se potriveasca manusa cu melodia „My Way', cantata in finala. Ai facut in toti acesti ani si lucruri de care nu esti mandru si care pot fi scrise intr-o revista?

Am facut foarte multe lucruri de care sunt mandru, dar si unele de care nu sunt mandru. Unul de care nu sunt mandru si care, totusi, mi-a folosit a fost, de exemplu, acela ca am ales sa merg in armata. In cele din urma am ajuns la concluzia ca am pierdut un an din viata si n-am realizat nimic in el. Cand m-am intors, nu ma mai stia nimeni, nu mai aveam prieteni, nu mai aveam nimic.

In urma concursului ai castigat 100.000 de euro dintr-un foc. In cat timp ai fi strans aceasta suma inainte de inscrierea in competitie?

Nu cred ca as fi strans aceasta suma pentru ca nu sunt genul care sa economiseasca, insa daca mi-as fi pus in cap sa fac asta, probabil ca in vreo doi ani i-as fi strans.

Ce urmeaza mai departe? Ce planuri ai?

Urmeaza sa lansez albumul sub labelul Universal. Toate planurile sunt legate de muzica anul acesta, cel putin.

Oana Popoiag
Foto: ProTV
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton