Simplu: Oficial, succesul e SIMPLU

 Revista VIVA
.

Simplu: Oficial, succesul e SIMPLU

Simplu: Oficial, succesul e SIMPLU

Un videoclip de senzatie in stilul anilor 30, o melodie al carei refren a lansat deja un stereotip verbal si cinci baieti care au reusit mai mult decat au visat atunci cand s-au adunat intr-o trupa care nu voia altceva decat sa promoveze break-dance-ul.

M-am intalnit cu baietii de la trupa Simplu, intr-o frumoasa zi de luni. Eram curioasa sa aflu o multime de lucruri despre ei, lucruri pe care cred ca toata lumea ar vrea sa le stie. Probabil nu exista om care sa locuiasca in Romania si sa nu fi auzit (de) piesa Oficial, imi merge bine'. Cine a semnat regia? Versurile? De ce gangster style? Cand isi lanseaza albumul si ce fac peste vara baietii de la Simplu?



Desigur, stiu bine ca in meseria asta e bine sa fii pregatit pentru situatii neprevazute, insa nu credeam sa mi se intample sa intervievez pe cineva care nu poate vorbi. Ei bine, eu am avut ghinionul sa ma intalnesc cu SMiley pentru interviu exact in ziua in care facea pauza vocala, mai precis nu a putut scoate nici un cuvant! M-am considerat totusi norocoasa ca a venit insotit de C.R.B.L (care, doar cu o zi inainte, isi serbase implinirea celor 28 de ani) si de Marius Moga, managerul trupei, ceilalti membri – Omu Negru, Francezu si Piticu – fiind absenti motivat de la intalnire. Mai intai de toate, am remarcat punctualitatea nemteasca a baietilor, care au sosit la intalnire cu doua minute mai devreme.



In scurt timp, s-a incins o discutie foarte interesanta despre ultimul lor videoclip: succes, inspiratie, plagiat si play-back. Am stabilit si cu SMiley o modalitate de comunicare, dincolo de limbajul nonverbal, pe care colegii lui de trupa il descifrau cu multa usurinta, foaia mea cu intrebari pentru interviu fiind o dovada in acest sens.



Povestea ultimului lor album care a fost lansat in luna iulie este atipica si, dupa cum ne povesteste Marius, a inceput cam asa: Sedinta foto pentru coperta viitorului album a fost inainte de tot; de acolo ne-a venit si ideea videoclipului. Pentru sedinta foto am stiut exact ce vrem: gangsteri, anii 30, iar stilistul Costin Voicu ne-a ajutat sa aratam cat mai autentic. Apoi, desi nici primul album nu era terminat, am hotarat sa facem o trilogie. Primul album are influente de prin anii 40-50 pana in anii 80, al doilea va fi in prezent…', iar aici a intervenit C.R.B.L pe un ton sagalnic, spunand ca al treilea va fi o nebunie care va vinde doar 600.000 de cd-uri'. Am ras cu totii ca de o gluma buna, insa e clar ca baietii de la Simplu pregatesc surprize de proportii fanilor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton