Sienna Miller si Rhys Ifans - Un cuplu cu cantec

 Revista VIVA
.
In semn de iubire unul pentru celalalt, Rhys si-a tatuat o randunica pe incheietura de la mana dreapta, iar Sienna are acelasi tatuaj, dar la mana stanga.

Sienna – Nu mai e fata cuminte

„Mi-am pierdut inocenta in momentul in care Jude Law m-a inselat. Asta a spus Sienna Miller dupa ce relatia cu Law s-a terminat definitiv. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmari la „Alfie (2004), iar cateva luni mai tarziu s-au logodit. Pentru o perioada Sienna si Jude au fost una dintre cele mai frumoase perechi de la Hollywood si toata lumea credea ca cei doi se iubesc la nebunie. Miller cu siguranta l-a iubit, dat fiind faptul ca, dupa ce tot mapamondul aflase nu numai ca fusese inselata, dar ca rivala ei era bona copiilor lui Jude, a acceptat sa-i mai dea o sansa. Au emotionat-o poate regretele lui, exprimate public in vara lui 2005. Minunea nu a tinut mult, iar in noiembrie 2006 despartirea a fost definitiva. Se saturase sa lupte cu morile de vant si sa o faca pe detectivul. Au urmat zvonuri ca ar avea o legatura cu Puff Daddy, a fost cu adevarat cu Jamie Burke si apoi s-a indragostit de Rhys Ifans.

Dupa dezamagirea provocata de Jude Law, viata Siennei s-a schimbat oarecum, iar daca se iubeste in continuare cu Rhys nu se datoreaza faptului ca ar fi copiat stilul de viata al lui Kate Moss, dupa cum i-a reprosat modelul, ci pentru ca „am suferit prea mult ca sa mai cred in Feti Frumosi.

Dupa ce si-a vazut iubitul jucand in filmul „Elizabeth: The Golden Age (2007), unde interpreteaza rolul lui Robert Reston, Sienna Miller s-a gandit sa aiba o nunta in stil
medieval, cu rochii renascentiste, eventual la castelul Fotheringay din Anglia.

Sienna si Kate au in comun…

Duet cu iubitul – Asa cum si Kate Moss si Pete Doherty au cantat impreuna piesa „La belle et la bªte, la fel si Sienna si Rhys planuiesc sa inregistreze impreuna o piesa. Ea si-a dorit la un moment dat sa fie cantareata si are mare incredere in acest proiect.

Stilul Boho – Nu se stie exact care dintre ele a adoptat prima stilul Boho Chic, cert e ca amandoua si-l revendica. Sienna este insa cel mai adesea asociata cu acesta.

Iubit petrecaret – Atat Rhys, cat si Jamie Hince sunt recunoscuti ca mari iubitori de petreceri. |n fond, in prezenta lui Kate Moss, nici nu s-ar putea altfel.

Relatii cu Jude Law – Atat Sienna, cat si Kate au avut relatii amoroase cu Jude Law. De altfel, multi ani s-a zvonit ca de fapt tatal fetitei lui Moss, Lila-Grace, este Law, si nu Jefferson Hack.

Prietene cu Rhys Ifans – Kate Moss este prietena de multi ani cu Rhys Ifans si, avand acelasi stil de viata, au petrecut de nenumarate ori impreuna. Sienna are si ea o relatie cu el, insa de alta natura…

Au stofa de designer – Moss si-a lansat deja propria linie vestimentara, iar Sienna lucreaza si ea la o colectie impreuna cu sora ei, Savannah.

Claudia Cosma

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton