Scarlett Johansson si Ryan Reynolds - Zvon de nunta

 Revista VIVA
.

Raspunsul ar fi negativ daca o ascultam pe ea, care ne asigura ca un astfel de loc e foarte incomod si afirmativ daca intelegem aluziile lui intr-un interviu acordat revistei „Esquire. A urmat apoi relatia fragmentara cu Jared Leto, mereu prezent in topurile cu oameni frumosi, Jack Antonoff, membru al formatiei rock „Steel Train, care o acuza intr-o piesa ca i s-a urcat celebritatea la cap, si Josh Hartnett, cel cu care a avut cea mai stabila relatie de doi ani din viata ei. Dupa ce in ianuarie 2007 s-au despartit, el a fost vazut impreuna cu Sienna Miller, iar ea aparea plina de sex-appeal in videoclipul piesei lui Justin Timberlake, „What Goes Around, Comes Around – situatie numai buna de alte ipoteze: „Scarlett si Justin sunt impreuna. Actrita a negat, el a zis ca s-a inteles cu ea mai bine decat cu Diaz, iar fosta iubita a cantaretului a improscat cu noroi cat a putut, spunand ca Johansson i l-a furat pe Timberlake, declarand astfel lupta neloiala.

Dintre toate iubitele lui Ryan, cea mai cunoscuta este fara indoiala Alanis Morissette. Au avut o relatie de doi ani, intre 2004 si 2006, s-a pus problema casatoriei si in cazul lor, asa ca nimeni nu se astepta ca cele doua vedete absente din tabloide sa se desparta.

In final, ramane sa vedem daca este sau nu adevarat ca scarlett si Ryan s-au logodit. dar cum zilele astea zvonurile de casatorie circula la unison cu cele de sarcina, e interesant de vazut cat va mai dura pana sa auzim ca cei doi vor avea un copil!

CE-AI SPUS, SCARLETT?
Pe vremea cand nu o lovise poligamia si era inca iubita actorului Josh Hartnett, Scarlett face o marturisire „grea: Woody Allen, regizorul cu care lucrase la doua filme in Londra, este „cel mai sexy barbat din Hollywood. Poate de asta Soon-Yi, fiica adoptiva a lui Mia Farrow, s-a lasat cucerita de acest domn cu 35 de ani mai „intelept decat ea.

In ianuarie anul acesta, in plina lupta politica in Statele Unite, Scarlett „voteaza in public: „Sunt logodita cu Barack Obama. Sunt alaturi de el si el este cel cu care sunt logodita in prezent – replica se vroia cu siguranta un raspuns la intrebarile despre logodna cu Reynolds.

Pentru aceasta blonda la care nu putini barbati viseaza, monogamia este ne-naturala: „Nu cred ca fiintele umane sunt monogame prin firea lucrurilor. E greu si trebuie sa faci eforturi uriase ca sa ai o relatie stabila.

In martie 2006, apare pe coperta revistei Vanity Fair, alaturi de Keira Knightley, amandoua in toata splendoarea formelor lor: „Sunt foarte mandra de corpul meu. Ma simt foarte sexy si confortabil asa cum sunt. Deci se poate si la 1, 63 m si fara a avea masurile perfecte!

Claudia Cosma

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton