Scarlett Johansson - logodnica Americii

 Revista VIVA
.
Potrivit celor de la „New York Daily News', Scarlett Johansson (23), starul din „Match Point' sau „Lost in Translation' s-a logodit cu actorul Ryan Reynolds (31), iar casatoria este programata pentru acest an.

Scarlett Johansson, Ryan ReynoldsScarlett si Ryan formeaza o pereche de aproximativ un an, iar Ryan i-a cerut mana frumoasei actrite, care a si acceptat propunerea.

Cei doi au inceput sa iasa impreuna la putin timp dupa ce pusesera punct unor relatii. Scarlett abia ce o terminase cu Josh Harnett, partenerul sau din „The Black Dahlia' in timp ce Reynolds se separase dupa 4 ani de compatrioata sa, cantareata canadiana Alanis Morissette.

La doua saptamani de la prima intalnire, Scarlett i-a cerut actorului sa se mute in apartamentul sau din New York, idila devenind astfel cat se poate de serioasa.

Actrita fetis a lui Woody Allen se afla in aceste zile in Golful Persic si va incepe in luna aprilie filmarile la productia „Doua surori pentru un rege', din distributie facand parte Natalie Portan si Eric Bana. Iar in America o asteapta nu doar o lista lunga de filme, ci si un logodnic extrem de indragostit.

Foto: www.ryanreynoldsonline.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton